- Зошто свириш тажни песни? - Сакам да се растажам, да се расположам. И така, во бидувањето јас... потешкотии. Го сонував млечниот пат цела ноќ... Што и да значи... прекрасен беше.
You must be fun at parties. Никогаш не ти кажале you light up when you talk about science? Ај може тој шо ќе ти каже ќе ти го освои срцето и ќе те убеди дека љубов е нешто повеќе од хормони
Dodeka trepnes esenta zamina I prviot sneg padna Ke se prdomisli ili tolku bese od esenta. Kako I da e nekoj prodavnici kako Zara vreme e da naucat da prodavaat sezonska garderoba. Toa e isto kako na Caribi da im prodavas cizmi.
"Not, 'How are you doing today?' No. 'Are you having an awesome day?' Which is pretty shitty because it puts the onus on me to disagree with her, like if I'm not having an 'awesome day', suddenly I'm the negative one. Usually when people ask how I'm doing, the real answer is I'm doing shitty, but I can't say I'm doing shitty because I don't have a good reason to be shitty. So if I say 'I'm doing shitty' then they say "Why? What's wrong?' And I have to be like 'I don't know, all of it.'" Сакам да кажам дека spirit animal ми е BoJack.
Сум добивала слични комплименти, ама и ми кажувале: "You are the life of the scientific conference" Знаеш, можеби си во право @x.Daisy.x ... Велиш да уловам некој sexy rocket scientist, huh? #SmartIsTheNewSexy
Еден од најголемите показатели за игнорантност и делузија, е поврзувањето на природни непогоди и катастрофи со Бог и религија. Ете и во фамозната Америка многу луѓе не биле нешто подобри од тука, да се утешиме...
Tova im je kazna sto Tramp saka i urgira da ni go smene naseto od BOG daddeno ime !!111!111 God bless Makedonyaaa
Потенцирањето на реченицата со ! давате впечаток дека му се извикувате некому. А . па само едноставно да го "утешите" истиот на смирен начин.
Прашања со кои се занимава напредниот свет: How Will Police Solve Murders on Mars? ------------------------------------------------------------------- Прашања со кои се занимава просечен македонец: Што зготви комшиката денес?
Не можам да ги разберам луѓето кои за некој друг велат дека е глупав, а се замараат и се оптеретуваат со истиот за кого рекле дека е глупав. Самите се контрадикторни бидејќи доколку за нив таа личност е глупава како што велат тие не би посветиле ниту секунда од своето време за да искоментираат нешто за неа. БОНУС Не верував дека на таква личност ќе налетам на форумот, која ќе го цитира секој мој втор коментар иако претходно рече дека сум бил глупав. Епа зошто тогаш се замараш со мене и во секое твое цитирање ми ги анализираш коментарите и тоа искрено да ти кажам го правиш на лош начин и на начин на кој тебе ти одговара. Сакав само да ти кажам да не се мачиш повеќе да ме цитираш оти одговори од мене нема да добиеш бидејќи си толку важна личност во мојот живот што ме заболе црното под ноктите за таквите како тебе. Остани си најпаметен и не ме цитирај повеќе оти со тоа само покажуваш колку всушност ти сече црпката и си го трошиш времето на некој како мене. Остани си нарцисоидна личност како и досега. Ај со здравје.
Кај нас у Македонија не се куца на вратата од WC-то, само че а изгасиш ламбата, и ако списка некој, значи зафането е.....
И раце не се мие... никако Навистина, што е муабетот со немиење раце после одење во вц?? Да не ќе се прегрбајте ако се измиете???? (не се однесува на тебе Александар, општо е)
Сдк дека не сум толку патетична колку што е сума сумарум емотивниот напон на моите постови Неправедно кон себе и сегашната состојба се почуствував па морав да споделам