Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се додека гледате во туѓиот џеб наместо во својот ќе си бидете несреќни.

2. Luciferovog zlo♧

Luciferovog zlo♧ Популарен член

Дошле во театар и мора телефонот, да се слика, да се снима, на сред претстава пак да извадиш телефон, па после повторно да видиш да не ти пишал некој, наместо да уживаш два часа во претстава, ама не, нема живот без тел, ќе се умре ако не се остави телефонот барем два часа:clap::nod:

3. simonka93

simonka93 Форумски идол

Ако секој е кројач на својата среќа, тогаш ми треба некој курс за кроење. Ужасен кројач сум

4. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

сдк прекрасно нешто што кружи на нетов за љубители на книги
    Hello everyone!

We’re looking for people to participate in a huge book exchange. You can be anywhere in the world. All you have to do is buy your favorite book (just 1) and send it to a stranger (I’ll send their details in a private message).
    You will receive a maximum of 36 books back to you, to keep. They’ll be favorite books from strangers around the world.

If you are interested in taking part please comment ‘IN’ below and I'll send you the details!

Jane.Birkin, DAngel, poenta and 6 others like this.
  5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Потапшај ги по рамо и кажи им да го изгасат.Јас на една и кажав така.Седнала пред мене ем не гледав од нејзе ем ми блешти тоа телефонот.Бркај си рзбота надвор остај ме да гледам на раат.Во Театар Комедија кога одев од школо лани на претстави цело време шетаа вработени и ако приметеа некој со телефон во рака го опоменуваа.Една жена дури и ја избркаа.
    И во кино како помала едни позади мене се растурија од зборување, сликање, маваа со пуканки.Им се свртев и фино лепо со 3 реченици ги замолчев.Некои луѓе немаат сенс за некои работи

6. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

И сега ние нинџите што да правиме? :bandit:

7. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Таа се омажи за пензионер-не живеел со родителите.
    (heidy)

8. *Ench@nted*

*Ench@nted* Форумски идол

СДК дека не еднаш моја другарка се омажила или е во сериозна врска со некој што заедно сме го озборувале :drunk:
    Сега јас сум :headbang:
    200w.gif

9. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Месецов Септември се отворија две нови казина на Партизанска во Скопје, на растојание од 200 метри :envy::punch:
    Знам дека во Тетово се разви едно движење против отварања казина таму. Се надевам наскоро и во Скопје ќе се појави вакво движење. Да сум на власт би ги збришал сите до едно. Тоа се пијавици на последниот денар не на богатите, туку баш на сиромашниот народ кој заслепен се надева дека од таму ќе извади некој денар. Коцкањето е зависност и порок и тие на луѓе им треба стручна помош, а не им требаат нови казина да ги дотепаат или да мобилизираат нови зависници од коцка. Ќе сфатат ли нашиве власти дека малиот процент од данокот што го добиваат од казината и кладилниците е ништо во споредба со тоа колку ја бутка нашата економија надоле, на сметка на богатење на газдите на ланец казината кои најчесто се од надвор?

10. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Бермудскиот триаголник, како одеднаш замирисало на цела зграда од пелените, а претходно не им мирисало и кој е тој што би складирал дома толку пелени во едно вц како најголеми светски мистерии.
    :drunk:

11. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Чекам нов музички предизвик. :!:

12. simonka93

simonka93 Форумски идол

Направен е, ги замолувам @Dream-Girl или @Mishela да го стават

13. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Да не сум офф ама ќе почекаме неколку дена другите да дозавршат, до 1 октомври можеби:)

simonna.a and cresa-jagoda like this.
  14. worrieddd

worrieddd Популарен член

Не знам шо треба да се случи за да сменам една моја лоша карактеристика. Лоша е најпрво по мене, а после и по другите.
    Секој ден си се прашувам: До кога вака? (facepalm)

15. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Деканот : Ќе ги решам проблемите на студентите.
    Јас : :^) :?: :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

16. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Би исчезнала на неколку децении, така да одморам, заборавам... да ме нема.

simonna.a, Purplelilac, dayla and 3 others like this.
  17. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се чувствував многу глупо денеска. :rofl:

Мојата другарка денес носеше сребрено ланче и "John 3:16" е изргавирано на него. Таа се преселила овде пред некој месец и мојот памет отиде во правец дека тоа е име на дечко и и датум на кој им започнала врската, за спомен.

И ја прашувам што и значи и таа вели стих од библија. Јбг, само на македонски ги знам апостолите.

Ама океј е, и таа после се пошегува дека е име на дечко и. :rofl:

simonna.a, smooch, TutiFuti and 5 others like this.
  18. Herrera

Herrera Популарен член

СДК , се повеќе ме загрижува фактот што прагот на толеранција кај многу се има сменето.
    Во последно време премногу нервозни луѓе среќавам, за една банална небитна работа се нервираат, шират негативна енергија.
    Како што на форумот не се трпите едни со други, само на карање сте спремни, исто и во реалниот живот , не знам дали луѓево станаа повеќе нестрпливи, не можат да се контролираат, агресивни се , способни со голи раце да те убијат.

Па ко доказ на тоа и по нетов фрчат видеа со насилство, баш сабајлево го гледав ова конкретно....

Има уште мал милион видеа слични на ова, не знам што му е на светов, полуде.
    Уште рано сабајле, свират по улиците ко луди, добро бе чоек, гужва во сообраќај, не одиш само ти на работа, смири живци , ама не, мора да се крени врева.
    Штом не знаат да се контролират, не е лошо во ташна да носам апчиња за смирување, па да почнам да раздавам оти имале време да купат цигари , а нешто за смирување не.
    После палење цигара врз цигара додека чекаат автобус на чекалиштата, мизерија :puke:

Се би било полесно кога барем малку би научиле сите да се контролираме и да не избувнуваме веднаш.
    Џабе серам на темава , имајте убав ден и помалку нервози :f:

19. referentka

referentka Moderator Staff Member

Една работа во животот е многу битна.
    Преценувањето:)

Гледај никогаш да не се прецениш.

Таму , во таа област каде што си најјак, треба да останеш и најсамокритичен.

Штом умислиш дека си ,,даден од Господ,, тогаш дури и таму каде што си најдобар - готово е.

СДК, атерирајте на Земјата:)

M&M, simonna.a, Purplelilac and 21 others like this.
  20. angelche16

angelche16 Популарен член

Дали бе над 2500 и кусур изостаноци се нормални за клас со 27 ученици?:fubar::headbang: Од кои јас ни еден. Значи катастрофа сме, само да се бегало. Можат да не прогласат за "победници" во Македонија. Класниот инфаркт ќе го стресит, бадијала се трудит човекот со нив. Го жалам.. (facepalm) Се е ојдено, од најјако школо во градов до најслабо ќе стигниме уште малце, а можеби и сме.