Повеќе работи, да не речам се` ме привлекува Исланд. Во таква земја не се проблем климатските услови за навикнување, а и зимата би била убава
Uzivajte vo toloto vreme oti kako gledam ide sneg. Dodusa dojde I si pojde, vecer -11, utre I vo nedela obilni snezni nanosi. Kaj da e ovoj oblak za edna nedela ke stigne vo Evropa Policite se redat so novogodisni ukrasi, Ide Dedo Mraz.
Песнава е, да се наежиш. Колку вистина само лежи во неа, како и сите други песни напишани од Марчело.
СДК дека чувството на увреда од шега е пречесто нарцисизам.. и дека би можел да се дружам со некој со кого не се сложувам, обратно би створил ехо комора кај што се што мислам се потврдува позитивно и нема прогрес интелектуално.
Дали ако ти се оствари помала желба, си поблиску до остварување на најголемата? Или сепак некои желби секогаш ќе останат неостварени?
Канцерот на 21 век.....се глупите луѓе...насекаде се,многу се....просекот на глупи луѓе се зголемува и покрај тоа што живееме во ера каде што е најлесно да работиш на себе....
Сдк дека фајнали настинав. Кук, плач, шмрц. Не сакам да им кукам на двајцата по дома, па ај овде. Муж беше другарче сепак па ме негува кога сум болна.
Секоја сабота како вампир во 7 станувам си реков денес ајде уште барем 1 саат поспиј и оп во 12 станав бре. Ми отиде денот во спиење. Крај не ми се наоѓа или вампир или преспан ден
Она кога си во друштво со многу програмери па појма немаш што зборуваат, до некаде не им ги сфаќаш ни шегите ама од чиста мира мора да седиш, да климаш со главата и да се сложуваш што кажале. Spoiler Ама ова додека зборуваат за работа, инаку навистна се кул и опуштени типчиња. Ги разбиваат стереотипите дека се нрдови без смисла за хумор кои по цел ден дремат пред компјутер.