Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. John Snow

John Snow Форумски идол

По којзнае кој пат се уверив дека треба да се отворат обуки за користење на банкомат. Со секоја картичка и недела дена обука за користење.Не знаеш дали вадат пари или играат шах на банкоматине :envy:|(

2. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Безконтактна дебитна картичка со мирис на малина. Коа ке направат со мирис на кокос и ке испуштаат меурчинjа по секоe купуванje... ке си зеам.
    Гаддем.

3. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Слушам (читам) често и во реален свет а и тука на форумов луѓе кои кога зборуваат употребуваат по некое зборче на англиски, француски или некој друг јазик. Всушност и јас сум една од тие кои го прават тоа. И тука се наидува на коментари од типот на „Ех, види го/ја овој/оваа како се умислува. Кај мисли дека живее овој/оваа?“.
    Еве да одговорам. Јас мислам дека живеам во свет со open-minded луѓе, луѓе кои гледаат подалеку од неопходната потреба постојано да се исмејува некој/нешто. Не го сфаќам концептот на размислување на оние за кои употребата на зборови од туѓ јазик значи занесување. Дали сте размислиле дека можеби некој сака да си извежба јазик? Можеби сака да се обиде да сфати како некои зборови би стоеле најлогично во реченица. Можеби си вежба и изговор (акцентирање) на зборовите.
    Стојам позади тоа дека најпрвин треба да се знае добро да се општи на мајчиниот јазик, но и стојам позади тоа дека треба да се почне да се гледа на нештата од малку поинаков агол од оној секогаш критички настроениот кој е карактеристичен за нашиот менталитет. Отворете ги погледите и не се плашете да научите нешто ново :mm:

4. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

сдк што бе путуј европо ради нископросечни баби!? млада жена што чекаше до нас на пешачки со бебе го поплука у стилу 'кој урочи к.р у очи' зашто му се насмевнавме. .. не европа.. све нека путује.. нигде со вакво размислување.
    госпожа ако читаш извини следен пат ќе му се намќорам на бебето.

LittlePinky, galapce, M.B. and 15 others like this.
  5. Doozy

Doozy Форумски идол

Scent marketing. 8) Прогуглај, јако е. Мирисот највеќе се памти од сите сетила. ;)

Само, уште малку да можат и у мозокот ќе ни влезат со реклами и со брендови. :drunk: Виртуелна реалност у маркетинг е д некст биг тинг. Топ Шоп (британската марка) више на велико го фура ова, сензори експиријенс енд крап.

Блек мирор сценарио ]:)

За максимум 5 години прогнозирам дека ќе живеам без смартфон ако продолжам со ова темпо. Ќе си го извадам стариот Сименс и чао.:sun:

6. simonka93

simonka93 Форумски идол

Ова сакам да кажам
    Screenshot_20181008-211036_Instagram.jpg

7. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Она кога ќе земеш нов број ... а стариот ќе го блокираат и тогаш ти текнува дека тој стариот број си го користел на многу емаил адреси и сега се си сјебал.

8. candy.cane

candy.cane Популарен член

Многу е интересно како во неколку месеци човек може да созрее. Ми се случија многу убави и уште повеќе лоши работи коишто ме изградија многу како личност. Прв пат чувствувам спокој и задоволство од тоа што сум и како размислувам. Обожавам како изгледам, затоа што и некои маани ме прават да се чувствувам убаво. Кога сум тажна и ми се вриска од болка, среќна сум што имам чувства.
    Најдете го доброто во лошото - ќе ви помогне многу!

9. theowndemon

theowndemon расипана играчка Staff Member

Сакам да кажам, никогаш не прашвај некој како си помина на првиот ден во теретана, туку прашајте како си врви ден потоа. :sweat:

10. referentka

referentka Moderator Staff Member

Моментите кога ви работи ,,софтверот во позадина,, и кога неможете да ја држите устата затворена, најчесто страдате од свој памет;)

11. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

У глобала, длабоко у себе, не сакам нешто многу многу родендени, Нови Години и слично, освен нели приликата да се напијам, оти ме подсеќаат дека уште ништо не сум постигнала у животот ...

IMG_20181009_101428.jpg

Нек се угоде.
    Фмп.

12. kravce

kravce Форумски идол

Јас не сакам мириси, не користам парфеми, не памтам такви работи, освен ако не е некој суптилен мирис на детергент. Затова ви се молам, една картичка музичка да искреирате у иднина, само да не ми го пее салдото :D Би се впуштала во денс брејк секој пат кога ќе плаќам или вадам пари. Мојата желба да проживеам у мјузикл конечно ќе стане реалност. Пиши им таму кај што работиш, може ќе ја прифатат идејава :rofl:

СДК во борба сум со сама себе и едвај чекам да дојде моментот, а истовремено сите органи ми се превртуваат од истото...

13. Petar80

Petar80 Форумски идол

Некому е доволна кришка а некому ни цела векна не му е доволна па продолжува да јаде и од она другото де ...
    Убав ден мили Феминки

LejlaD, stetoskop, Dadusicka and 5 others like this.
  14. simonka93

simonka93 Форумски идол

СДК1
    Посакувам да бев од оние ,,не ми е гајле што мислиш за мене" личности.
    Ама не сум, гајле ми е, сакам да знам кај грешам и да се поправам

СДК 2
    Вторник е лошиот брат близнак на понеделник

15. Dust

Dust Game Over

сдЧ...:D

Сакам Да и Честитам на @СуперДевојка :party: многу успех во работата. Баш ми е мило кога читам вакви работи:)

И сдК дека е време да отворам палачинкара(facepalm) ја гледам оваа карши мене како ги врти палачинките и делувам како хипнотизирана(facepalm) па тие америчките како ги прави сите исти без калап..8-| :D

16. anaja1

anaja1 Популарен член

Времево лета,а не сме свесни.....(facepalm)

17. Dentina

Dentina Форумски идол

Сдк. 100 стапа по туѓ задник не болат, по свој и еден е премногу.

18. Ана на мама

Ана на мама Популарен член

Едно пеперутче ми рече дека утре бил поубав ден од денес. Дајте друг ден овој е од оние брррр денови.

TutiFuti likes this.
  19. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Нова продавачка во нептун толку ме демнеше, што на крајот почнав сама да се проверувам да не сум грабнала машина за перење и сум ја качила на грб, па сега да не сум решена да бегам.

Herrera, vitamina, galapce and 23 others like this.
  20. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Никогаш нема да разберам зошто жените се шминкаат за вежбање во теретана.
    Појма немаат колку смешно изгледа од страна, растечената пудра, изместениот кармин кога ќе се подзабришaт со раката, разводенетата маскара коа ке им влезе во очи па ги пецка и офкаат.
    Why the fuck are you doing this :^)