Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Ќе искочам до продавница ко од поплава избацена со кломпи, радари на сите страни и со наочариве ко атомска мравка и ќе го видам бившиот после 1364749 години, ебате малерот ебате|(|(|(|(

Rama, Harper and cresa-jagoda like this.
  2. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Некои работи во животот ги носи времето, не можеш да ги брзаш пред време. Самата природа ги налага на човекот. И сѐ пред тоа е само илузија за нештото што мислиш дека го знаеш.

За и тој податок да го сфатиш некое време покасно, кога стварно ќе биде касно, и тогаш стварно учиш што значи фразата "Да можев да го вратам времето..." и се запознаваш со нејзиното вистинско значење.

Дали веќе знам да уживам и да се опуштам? Дали веќе навистина не обрнувам внимание на глупости?
    Дали ова "дали" и прашањата со него ги поставувам малку покасно? Кога веќе сум изгубила нерви за толку многу работи и сум отрпнала на исто толку?

Има граница после која кожата не може да стане "подобела"? Некоја пречка која укажува "Доволно е толку за таа возраст"? Простор кога потсвеста нема да ти работи 24/7 и да не ти дава мир и во сон?

Или постои друго решение?

3. Herrera

Herrera Популарен член

СДК респект за парот од Данска:clap: аххх да можам абе секс во некое друго од светските чуда

Боже колку негативни коментари , огорчени луѓево...... ц ц ц страшна работа еј што ве вас курот боли каде имале секс овие двајца ?
    Еј исто срање ко во Катар што беше, абе не дај боже за раце да се држиш со дечко ти, во затвор ќе лежиш, срање култура (n)

И најјако од се е што баш тие светиците со традиционални сфаќања најмногу се ебат и пушење во гаражи и скривалишта.:puke:

Еј ми пукна филмот. :@

Значи општо во животот што мразам е кога некој на некого му скратува слобода......не дошле кај тебе дома да имат секс пичка ти матер, авантуристи луѓево си експериментираат.

Аххх бре све заостанато , со традиционални, затворени сфаќања што глуми стегање за пред народ треба да се запали !!!!!

Остајте ги луѓето да дишат мамето ваше љубоморно !!!

4. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

СДК неколку работи:
    1.сè дур го пикате носот во туѓите животи вашиот ќе се распаѓа како кула од карти порано или покасно
    2.се дур палите картоништа, гуми и пластики за огрев или да се отарасите од нив ќе дишеме хемикалии
    3.се дур не си го собирате ѓубрето позади себе ќе се давиме во г***а и л***а во секоја смисла ( и за шут и за глупостите што ги правиме)
    4. Не созревате ако опљачкате банка, не созревате ако завршите основно/средно не созревате ако сте добиле возачка.
    5.не се преценувајте паѓате во туѓите очи :puke:
    6.глумење жртви, глумење паметњаковичи не донеле никому ништо добро.
    7.борете се за себе и живејте за себе не се замарајте со/за другите аман.
    8. CLOSE YOUR MOUTH OPEN YOUR MIND.

Во контекст на муабетот..после ги јадете тие свињи, истите кои го јадат вашето ѓубре.Ок?

Last edited by a moderator: Dec 9, 2018
    Herrera, DEJAN.SKROMEN, Rama and 3 others like this.
  5. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

СДК
    Не знаев дека светските чуда се направени за некој да се чувствува жив ако има секс во/на нив.
    Учиме заедно 8-|

6. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Запознаваш некој со години и мислиш го знаеш во сржта што душа е, како диши, што го води низ животот..за да ти докажат спротивно и да го откријат вистинското себе во рок од еден ден низ низа од дела и зборови.
    Да немаш ништо свето во животот е права трагедија на човековото постоење.

Herrera, smooch, Oxymoron and 12 others like this.
  7. simonka93

simonka93 Форумски идол

Не можам да опишам со зборови колку и какви емоции ме обземаа кога низ полиците во маркет здогледав Киндер чоколадо во Retro edition пакување.
    Детство, пребрзо помина...

BoyL, buba4e89, Oxymoron and 14 others like this.
  8. Heartagram

Heartagram Популарен член

Милиoнерите мoжеби немa дa oтидaт вo рaјoт oткaкo ќе умрaт, нo сирoмaшните дoдекa се живи, се вo пекoлoт.

Gosh, Herrera, Dadusicka and 5 others like this.
  9. John Snow

John Snow Форумски идол

Порано недела беше посебен ден,ден за баба и дедо.Се ослободуваш од сите обврски и планови,се знае во недела кај се оди.Мирисот на баницата на баба се осеќа уште од далеку.А сега,полека се губи блискоста меѓу луѓето,некако се оттуѓивме едни со други.Дали технологијата ни го направи тоа или нешто друго еве не знам..

10. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Живеам живот на вистински Mc :)

Herrera and TutiFuti like this.
  11. toogood

toogood Популарен член

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.87)]
    Гифов ме асоцираше на она, кога ќе улеташ во некоја дискусија и ке те шутнаш..хахаххахааххаааа
    A togas ke svatis uste poubavo. Imas popametna rabota vo tvojot zivot namesto da se objasnuvas so luge na tvoja vozdras koj mnogu plitko go gledaat zivotot. Zatoa do tamu otisla rabotata.;(
    [/COLOR]

Rama and baba Rada like this.
  12. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Во последниве неколку месеци што да зборнам преку телефон, па дури и во живо, истото ми се појавува на фб или јутјуб во вид на реклама.
    Знам дека ако нешто пребаруваш на гугл, после ти излегуваат вести поврзано со тоа, ама ова со зборувањето ме нервира и тоа многу.
    Не знам дали станува збор за коинциденција или некој навистина прислушкува, битно многу е крипи и ми доаѓа да го исклучам интернетот на век и векови.

Пример, со другарка ми зборувавме на телефон. Ми кажуваше дека и паднала пегла на нога, па го повредила прстот и многу ја болел...После разговорот влегувам на фб и ми излегува реклама: Дали имате проблем со ноктите? Ставете ја оваа маст и ќе се излечите за 3 дена.

Друг пример, зборував со татко ми за некое рално шоу, после разговорт влегувам на јутјуб, си пуштам музика, а од страна ми излегуваат препорачани видеа од тоа реално шоу :x Ни на гугл сум пребарувала, ни видеа сум глдала, само зборував со татко ми, а препорачаните видеа ми излегоа сами...И што е најтрагично, не е ново или атрактивно шоу па да го рекламираат, туку така рандом ми излезе.

Трет пример, деновиве имам некоја настинка, па се жалев дека ме боли глава и по некоја минута ми излегува на фб: Дали ве боли главата? Притиснете ја оваа точка на рака и главоболката поминува...и уште еден линк подолу...Дали да имате секс кога сте настинати?

smooch, Gosh, Oxymoron and 16 others like this.
  13. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

На другарка мајка ѝ додека зборела на телефон со пријателка и двете слушнале како паѓа нешто во позадина и почнува да шушти..да биде уште по cringe звукот не доаѓал ни од кај едната ни од кај другата.

buba4e89, Herrera, JollyGirl and 2 others like this.
  14. Rama

Rama Форумски идол

СДК денес ми е седма годишнина на форумов:party:
    Дојдов во рани дваесетти,гуглав нешто,ми излезе форумов и се расчитав,па се логирав да барам совети,и од тогаш еве ме тука,во мои доцни дваесетти:lol:
    Паметам дека на темата кај што коментирав првпат,беше за болест нешто и никој не ми враќаше,и се налутив јас,бев навредена и го напишав тоа,и @Lilit ми се "пушти" така да се однесувам со дечкото и домашните,и јас јер нова не се расправав:P
    Додуша и сите овие години избегнувам конфликти,ми се случило можда мал конфликт на темите за религија и толку.
    Сите овие години имаше периоди да не сум активна по повеќе месеци во годината,и сега ми се случува често,но како и да е за форумов секогаш ќе си наоѓам време,тука се отворив многу,споделив многу интимни и болни потешкотии,ја соголив до максимум психата,давав искрени совети и ќе продолжам така,сум добивала ислушување кога ми било тешко,и помош од многу феминки на кои несебично сум им благодарна:)

Ви благодарам на сите за се:hug:

П.с сакам да ја карам Фемина,не ми пуштија нотификација за славјето :D

smooch, Dust, Dadusicka and 20 others like this.
  15. worrieddd

worrieddd Популарен член

СДК - пауза. Сеа ќе заглавам 3 саати на пауза од учење. :rofl:

16. Ariel

Ariel Форумски идол

Како поминуваат годините, се понетрпелива сум. Се нервирам за глупости, на коишто порано не сум помислувала.

А мислев дека луѓето со текот на времето стануваат потрпеливи.

17. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

СДК: Си направив лонец кафе немам некако во план да спијам, имам уште само 2 предмети за учење (facepalm) 8-|.
    Мислам дека ќе престане да ми делува кофеинот во скоро време,кога ќе треба нема да ме расонува..макар што веќе почна :D

Herrera and Rama like this.
  18. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Она сатисфаинг чувство кога конечно носиш наочари кои ти се со точен диоптер и сфаќаш дека со години пред тоа не си гледал како што треба иако си носел наочари, ти варирал цело време диоптерот или наочарите со помал диоптер ти биле.:?:
    А сега конечно го гледам светот во ХаДе резолушан 8-|

19. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Баш убава идеја, ако има заинтересирани добро би било да има и ваква група. :)

Rama and sj *O* like this.
  20. Читател

Читател Истакнат член

Од оној пат коа Sпеци нешо ми кажа дека ме тагнала у некоја интересна тема па да сум проверел и оттогаш еве пак по некад доаѓам да напишам нешто, значи стварно нема смисла, @Someonespecial абе ако Специ не те .. кхм нема кој :D !! и немој од ова да направиш скрин и да ми го пратиш на месенџер оти... оти јас кажав сеа така.

Да се опишам со два збора ?

- Мрзлив ........................................................................................................лажам....................................

Not that easy .. ако не ви е јасно шо треба да напраите таму, Специ може да ви објасни 8)

RUN!

Tan4ence and Someonespecial like this.