Поубав дочек не сум доживеала досега. Баш кога помислив дека прв пат ќе ја минам сама, таа се појави пред врата и ми помогна да домкнам ќесите полни винце, грицки и благце и остана, милата таа, затоа е нај најдобра и една и единствена што знае така во последен миг да изненади
2017 полна со неуспеси и нервози. 2018 ми зема една блиска личност. 2019 се надевам дека ќе бидам среќна. Ви посакувам и на вас среќна 2019.
Среќна нова година и се најубаво! Сите желби реалност и ви посакувам да бидите најсреќни и се што ќе имате на срце, да имате покрај себе.
Среќнa нoвa. Oвaa гoдинa дa ве прaтaт сaмo среќни мoменти. Не дoзвoлувaјте aлкoхoлoт дa преoвлaдa пa дa честитaте нa некoј кoј не зaслужувa. Утрoтo е пoдoбрo oд вечертa. Дa сте живи и здрaви тoa е нaјвaжнo, a се oстaнaтo ќе си дoјде сo тек нa време.
Среќна и бериќетна 2019 Феминки и Феминковци (не знам како е правилно ) живи, здрави, весели, нека Ве направи најсреќни и најуспешни во секое поле
Ја дочекавме и таа 2019.. Ви посакувам првенствено новата година да ви биде во добро здравје.Се останато е не толку битно,ќе биде се добро само без нервози околу ситници. Земајте ја терапијата на време Со добра мисла и добра песна. Среќна нова на сите
Среќна нова година феминковци! Сакајте се, почитувајте се, бидете добри еден кон друг. Во добро здравје и само во поголем број да ја дочекаме и следната.
Сакам да кажам дека комшијата ми е касап и ми пушта месо за мачките, патем огромен љубител. Е во тоа шо го пушти последно, онака само ја слушнав мајка како врисна. Муцка од прасе. Не велам поќе. А татко ми од друга страна вика како неќи мачки и после ги вика и моите и на комшиите зошто земал колбаси за нив. И после дома ми викат дека јас ги разгалвам. Аха, да.
Поентата на сето тоа е да се обидеш да не ги правиш истите работи што си правела пред исповедта. Џабе пости и се исповедува некој ако останува истиот ко порано.
Среќна нова 2019 и од мене и сликовито прикажан дочекот додека бев на работа Годинава започна со летот за Анталија, позитивни фацки, расположени луѓето, си изначиститавме нова година и се испративме.