од неговата експертска висост. За еден сме сите курви, друг ќе силувал кој како му дојде. Машките на форумот ептен експерти.
Па колку што имам слушано, добар дел од нив сјебаа врски бракови при сингл момци, со зафатени влегоа во мрсна битка
Жените се криви. Кутрите невини маженца со судни маки пробаа да се отргнат од канџите на курвите кои беа создадени само со цел да им ги уништуваат совршените бракови и врски. Ќерки на сатаната се сигурно...
Премногу генерализираш дечко. Нз шо ти е финтава. Ама имам попаметна работа - читам книга. Ова ти е, ко јас да речам. Сите машки се исти и ги заведуваат жените во брак.. Ги одделуваат од своите мажи.
Колку само емоции може да поттикне едно навраќање на минатото. Една љубов. Колку емоции може да поттикне фантазирањето, поврзувањето на минатото и сегашноста. Колку само би било поинаку животот да ни течеше онака како што сакаме ние. Непреболу мој!
Чекај чекај, сосила ми го додаваш тоа дека генерализирам. Поентата беше носталгија, дека поминале времиња, дека голем дел веќе фатиле нови правци во животот. Што си се фатила за тие дваесетина проценти? Да не се пронајде во нив? Што не искоментира за друг дел од муабетот туку баш за тоа?
Никој не спомна невини маженца, курви, совршени бракови или мед и млеко. Боже и јас што објаснувам...
Кога би била маж на еден ден би сакала да го искусам чувството на мажите кога велат "дамите имаат предност" во некоја безизлезна состојба. Ептен џентлменски.
Дефинитивно треба да има психолошки тестови и проценки пред да вработат некого како професор. А богами и пред да одлучи некој да се размножува. Ни за едното ни за другото не е секој.
Сакам да кажам колку може да има неблагодарни деца тоа е чудо.Ги гледале,ги чувале со голема љубов и грижа а тие како враќаат...
Настрана тоа, доцна навечер објавуваат резултати, даваат термин за увид/оцена рано наутро следниот ден и покрај тоа што знаат дека во групата никој не е од Скопје. Како да има автобуски линии на пет минути и се стигнува веднаш, секаде. Па барај ти после авион за да те однесе навреме таму.