https://www.facebook.com/events/470183763611004/ Да повелеме... Добредојдени сме. Иако доцна, барем да се обидеме.
Кога се обвинував дека до мене е и објаснував детално со насолзени очи ме гушна и ми рече така требало да биде така ни било пишано... Дечко си седел на две столици и сеа нејзе ќе ја жениш а со мене до вчера контакт имаше и какви се работи правевме да помине кризниот период упс јас правев кога подобро ке размислам... Ти посакувам сф најубаво во брачните води биди многу многу среќен
Дали сте приметиле дека овој месец акцентот е ставен на црвената боја? Интересното е што овој месец е месец на шкорпиите кои важат за едни од најстраствените личности а страста се поврзува повторно со црвената боја.
Се будам и легнувам со твојот поглед. Ги гледам сликите и сам се пцујам. Во глава ми одекнуваат зборовите: честито, имаш ш ...... а .
БОЛНИ ЛАЈКОВИ!! Чат пат на фејсбук знам да ставам болен лајк што ја руши суштината на зборот бидејќи чим е болно не е лајк вајда Или е? Да си ја гледате личноста како просперира, си има фамилија деца и вајда лајкот е нејбоље варијанта, бидејќи колку и да копнеете по некоја личност и да ја посакуваш кога гледате дека е среќна едноставно лајкот оди сам по себе, а душичкава си ми плаче по малку
СДК да уште неможам да го сфатам/разберам моментот да сок од боровница е ,,добар" за поправање на крвна слика
СДК пред да објавете голи слики од вашето дете на "Ѕвезда на бебе календар за 2020" сакам само да ве потсетам дека врие од поедофили на интернет! Ако сакате да го пријавете вашето дете на тој натпревар, ве молам размислете 2 пати за сликата шо ја постирате! Не сфаќам како некои родители постираат такви експлицитни слики од нејзиното најмило без око да им трепне. Видов дека темата не е "капење" и гледам само разголени деца по страната! Луѓе, педофилијата не е шала, свестете се!
Дека е црвена боја боја на страста.А кога има многу страст крвта удара у глава. Шала,да се надоврзам и на погорниот пост.