Во таа тема нема забрана за објава на сликови од лекови и влошки. Штом е последно купено,за во таа тема е. И може да биде корисно. И еве на пример има членки кои користат исти лекови. На пример ако на една членка ѝ треба лек кој не може во блиска аптека да го најде,а види дека друга членка објавила слика од тој лек,оваа првава може да ја праша вторава каде го нашла,купила,па со информацијата ќе знае каде да го најде/купи. Животот зависи од некои лекови.
Јас не ги мразам, ама многу се плашам од нив и бегам коклку можам подалеку. Траума од детството имам. Одам до тој степен, што често пати кога сум сама, чекам дури по 30 минути, за мачката да се тргни од пред влезот на зградата за да поминам .
Леле, да. Ми текнува кога на чичко ми терапијата шо ја зима 8 години ја немаше, и баш таму отворив да видам оти животот му зависи од тоа, наместо да се јавиме во сите аптеки и лично да одиме до таму, или па да најдеме пријател шо работи у аптека да ни се сожали да ни тргне лек од оние шо ги чуваат испод маса за да ги продаваат на приватно кога ќе се потрошат сите лекови у другите аптеки. А и чисто сумњам дека некој кој животов му зависи од некој лек, дреме баш у таа тема. За да поверувам у патетичнава прича, може не треба да постирате со другарките слики од Аналгин и витамин Ц за лајкови. А да, и прочитај уште еднаш па може ќе ти стане јасно шо сум сакала да кажам со влошките. Ајт.
Станата сум уште од 8 сабајле, заврши пералната, ручекот е готов , а јас уште се осеќам уморно. Мислев ќе помагаат апчиња за енергија, посебно купени демек да ти дадат сила , додатно се напив и витамини магнезиум и Б12 , испиено кафе , се бањав и скроз ми се приспа. Не знам како ќе издржам после на работа од 14;30 до 23:30 , има да цркнам на работа штом се осеќам психички уморна Има да потепам некој И седнав на форумов демек да се активирам со намера да се расонам и почнав по ред да барам кои форумџики коментирале дека се од Штип Spoiler: Пребарував штипјанки на Фемина, бааги ве имало @GarpovaV , @BlackSwan5 , @Stef.Unique, @lovelost , @FallenAngell , @Natti , @marrs , @GirlRose , @joy1 , @Bubce38 , @Esmeralda-MD , @funkygirl , @starbucks , @Lina89, @TheCandy880, @Bonx, @skyAngel, @badgirl2 , @Magnolija , @queen007 , @Rock.Girl, @Tanjusce , @pianogirl , @Bella15 , @izgubena5555 , @beauty007 , @forumce , @ocicka2014 , @caroline.costa , @Annie.mk1 , @esperanca , @Johny И ми се приспа Џабе се мачам .....ај ќе си легнам да поспијам уште 1 саат додатно
Некои лекови може скроз да ги снема за ден-два во цела населба. И ако некој не може да добие информации од блиски луѓе,нормално е да се обиде да бара информации на форумов. Има луѓе кои страдаат од недостиг на витамини или тешки главоболки,што во некои случаи е опасно. И баш добро прават сите кои објавуваат слики од лекови. Јас не ставам лајкови на мислења само на членови и членки со кои добро комуницирам на форумов. Се случува да лајкнам мислења во Што последно си купивте? и Фемина Инстаграм на членови/членки со кои не се согласувам за политика,мода и друго,но сепак ми се допаѓа тоа што го купиле или изгледот на јадењето. Сепак нема нешто вулгарно во темата Што последно си купивте.И да се објави таква слика,сигурно модератор ќе ја избрише. Нема зошто да ти пречат нормални слики. .
https://www.facebook.com/groups/787942044967923/permalink/796842984077829/?sfnsn=mo&d=n&vh=e Се уби од зборување за пари, а не и биле важни парите. Најстручњакот се јави да каже. Ако толку ја бивало, одамна ќе си го нашла чарето. Од стечајната маса на Охис... Што не сакам вакви манипулатори и лажови... Пазете што конзунирате од информации.
Начукала илјадници мислења (ај мислења нека се) на форум за две години од кои три четвртини ѝ се напади и, што очекуваш? #озраченост
Она кога возрасни на форум си посветуваат пасивно агресивни мислења во тема неповрзана со онаа во која настанал иницијалниот конфликт.
Среќа сите мислења на форумов последните три месеци не ми се насочени кон омраза кон одреден член. За разлика од други. Али секој со својата опсесија. Моите опсесии се серии, кафе и шеќер.
Леле, дај те молам кажи ми како успеа сите мислења да ми ги најдеш и прочиташ, оти ја немам пристап кон оние најстарите, не ми ги дава. Има некој технички проблем Баш пишував пред некој ден и во темата за форумов.