Лол Никој не прави такви маски, само они ги спуштаат под нос и така ги носат. А тие пластичните што ги збори Бубаче, не треба ни да се рачунаат за маска.
За комуникација и читање на усни вака: Се шо не е добро стегнато на лицето е ... Џ а б е. Значи маска добро зацврстена, нос прибран, уста прибрана. Ако било шо од ова не е така, зошто некој би носел маска? За казна да не добијат? Оти се др шо не е добро стегнато и шо има изваена уста/ нос е неефективно.
Многу сакам втора смена на работа и многу сакам дожд. Најмногу! И денов е океј иако ми се слоши на два пати
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ!!! НОСЕТЕ МАСКА НАД НОС ВО АВТОБУСКА ДОДОЕК ЧЕКАТЕ, СЕ ШЛААТ ПОЛИЦАЈЦИ, Пишуваат КАЗНИ! СЕ КАЧУВААТ ПО СКАЛИ И ИЗГЛЕДА И ОТТАМУ ГЛЕДААТ. И така си тргнав за Бт. Чекам на автобуска. Со маска, нормално, со ќеси, куфер, ништо не ме собира, женско. И иди една типка со маска спуштена под брада. Си седнува лепо и зад неа полиција. - Зошто не носите маска? - Носам. - Нели, треба да биде убо ставена. - Еве ја на мене. - Ама исто ко да не носите. Па плачки, па мобилни ѕвонење, па па нз што беше. Па се јавија полицајциве кај командирот хахах, па читања име презиме, па типкава се жали и на Мајка и, и се јави во меѓувреме... И си помина со опомена и дадоа ливче едно или можда казна беше. ЛУЃЕ ДАЈ ДА БИДЕМЕ ПОСВЕСНИ! Најјакио дел ми беше кога, токи вокио се слушаше низ цела автобуска хахаха на едниот му беше ставен на појас и ШЛААТ.
Se duri zenite se ucat od mali da kutat i trpat, dotogas ke imame zeni koi na grb ke nosat debil koj se protnuva vo zivotot zaradi nea...zenite bile od celik, mazite od zlato...
Кој го користи сирењево знае која мака е да се отпакува... Награда за најкомплициран дизајн одма треба да им се даде.
Дај сподели како со нас обичните смртници. Јас со нож го сечам цело онака од 3 страни и пак кога сакам да го преместам во кутија од сладолед (мојата чудесна земја) пак цело ќе се искрши, залепи на нож на се.
И на факултет се учат, и мажи и жени Spoiler: вака не треба да изгледа Spoiler: вака не треба да изгледа Битно е да си знае кај и е Spoiler: местото СДК јака ви душа, жени во Македонија
Слабо читаш, не знаеш да се изразиш? Сериозно, ова е сеуште жив учебник? Што е тоа Персонологија? Да барам џокер- повикај пријател?
И текстот со " лоша цицка" води како врв на глупоста . Сакал човекот нешто да каже за фиксираност во орална фаза ама излегло како што излегло . И тоа, професор на Филозофски факултет