сопствено не давај ни земај ама не лажи подари и едноставно ако е блиска особа од срце дадено е најубаво барем јас така би постапила
Шо и' фали мори? Ако личиш ти поарно, сликај се. Или ти е криво оти немаш ташаци ко нејзе? Или ти е криво шо ти таква слаба, па си наоѓаш маани, а оваа дебелата си се сака каква шо е? Иначе и јас ко нејзе изгледам и скроз сум секси.
Ептен ми е смешен моментот со malicious compliance што се случува во новата тема за македонски јавни фаци
If you don't have anything nice to say, don't say anything at all. Самата таа си ги носи килограмите, што ви е гајле ако ѝ е убаво во такво тело? Колку нездрави луѓе има што немаат вишок килограми, како само дебелината да е фактор за тоа. Има многу поголеми и пореални проблеми на светов од тоа да се замараме колку некој/а бил/а дебел/а или слаб/а. Ова доаѓа од некој кој цел живот мака мачи со вишок килограми и знае како е да немаш самодоверба ради тоа и да си подложен на булинг. Браво за девојката.
Покрај муабетов со 'инфлуенесериве', навлегов тро подлабоко во новиот свет на Инстаграм, Јутуб, ТикТок идругисоцијлнимрежи. Се разочарав (одново) од деградацијата на општеството. Тамам ќе помислам: “Не може полошо. Ова е дното.“ - некој успева да ми докаже дека можело и подолу. *Лекција за денес: Изгледајте го Idiocracy
Цела вечер не можев да заспијам од возбуда. Станав од кревет, не се истуширав (сакам да смрдам на грав), се нашминкав, навиткав коса, облеков фустанче (џоа инфлуенсерка) и се упатив кон српска граница да ги пречекам ваксајнсите. И така неупатена стигнувам, велат нема ваксајнс, Вучиќ решил да се понаша ко тетка во студентски "тИ фАлИ еДеН доКуМенТ". Го гледам лицето З.З. и го прашувам кога ќе ги добиеме, ми вика "мало сутра" и замина набрзина. Spoiler: Сликовит приказ Видно разочарана, кај чекав 35 саати да се регистрирам на системот, фалеше уште да не го слушнам како милозвучно се заблагодарува на српском језиком. п.с. Путин, аеродромот во Битола е секогаш отворен за да прошверцоваме некоја ваксајн, ако има магла ела со подморница во затворениот базен. Кој разбра - разбра, кој не - з д р а вј е. Охох...грешна ми е терапијата денојве, не замервајте. Барем не мора да живејте со мене.
Во исто време на исто мислиме. СДК тажна сум. Многу. Со ваков глобален тренд на растење глупави деца, ќе дојде еден ден кога цели системи ќе крахираат и ќе нема човек што знае да ги оправи. Welcome to stone age 2.
Дојдов само да кажам дека денес ми се јадат крофни, онакви со шеќер во прав и стопено чоколадо. Немам јадено 2-3 години можеби, па желбата е голема. Ти, кој го читаш ова, а имаш, прати некоја оваму.