Џабе ја врзувате косата во пунџа, кога пак ви е мрсна. Credits: @Stephen Amell #посветено #детевопретседателнасојузовнасредношколци #немампојмакакосевика Ве молам капете се пред да излегувате на телевизија и општо во јавност. Фала, адијо!
Песната на моето детство. Замислете малата пеперутка пееше "Година маварао си ме" . Се ќе беше океј ако беше само малата пеперутка. И старата истото си го пее .
Кое потресување околу државната матура Се прашувам какви генијалци сме ние што имаме положено претходните години Не сакаат да полагаат државна матура, ама ќе одат на факултет Е таму go hard or go home!
Со видеата 5 minutes craft заспивам. Во ваикики во трудничкиот дел си бендисав пижами. За љубовни совети ме бива. Што да ви кажам, имам добиено стомакот ме скина.
Се прашувам зошто немам воља за живот во последно време Имам обврски што треба да ги извршувам секој ден, али не се интересирам зс ништо. Јаооо ке се убијам
Тоа се вика примамување на муштерии. Прво порциите се големи, сочни, полни, потоа креваат цена и на крај прават рестрикција на големина и мастраф. За на крај истото што си го јадела пред една година, било убаво, поефтино и обемно, сега плаќаш дупло за пола и никакво. Ништо ново и чудно, но мизерно и подло. Кога ќе размислиш поубаво, подобро сам да си направиш по дома, ем најадена, ем среќна.
Да Грим, така е. Мене храната дома ми е одлична зошто солидно готвам, ама нели финтата е кога јадеш надвор, она што го нарачуваш да е уште поубаво? Знам дека е маркетинг стратегија во прашање, ама нефер е и крајно безобразно... Не знам дали си во Скопје моментално и дали имаш јадено во Lounge барот - Get Caffe? Е, таму храната во почетокот беше рамна на перфекција. А сега? Сега во порција рижото добиваш обичен несварен тврд ориз со пилешки печен стек од фирмата слога. Мизерлук. Дури мислам да отвориме и едно катче за рецензија и предлози за убави места за јадење. Нека им пропаднат кафулињата. Стварно заслужуваат.
Таа тема би имала две страни, if you know what I mean. Веќе тема, рецензии за места каде никогаш повторно не би јаделе, би се водело дебата од 100 страни.
Oва тик ток треба да се забрани. Секој ден читам глупости. Се натпреваруваат кој повеќе ќе се изглупира.