Колку е само чудно, вчера случајно отворив профил на фб на далечни роднини,им ги гледав сликите и сл, и денес стига вест дека починал мажот. И ова не е прв пат да ми се случи нешто вакво слично.
Едниот сака да живеј, др не ( лмао во трето лице зборам за себе). Недостатокот на мотивација баш од таму ( ми) е.
Двете сте во право. Да, ако на некој му е толку дојдено до тебе ќе измисли некој трач, ама исто така и јас ако ѝ кажам нешто лично на некоја што сметам дека добро ми мисли и ми е пријателка, таа можи уште истиот ден ко ќе се види со некој друг да кажи: "Еј да знаеш Амели што ми кажа .....". Ако не сум кажела ништо немало тоа да се случи. Сум се соочила со тоа бидејќи луѓето кои ги мислев за пријатели разбрав дека сѐ што сум им доверувала завршило до други нивни пријатели. И на крај наместо тројца, 30 души знаеле за мои лични проблеми/работи. Затоа сум ептен претпазлива и уште имам trust issues ради тоа. Don't mind me, само гласно размислувам.
Кој нема своја соба цел живот, знае што пропушта и знае кој благослов е кога нема никој дома па не знаеш како да се понашаш и да искористиш време.
Детето знаеше дека неможе да го победи Времето, но Детето знаеше дека може да оди заедно со времето, зошто Времето му го дозволи ТОА Времето му вети дека ќе му го осветли патот и дека ќе му ги открива пополека своите тајни "
А сега здраво, ова сум јас, а пак ова си Ти.Нитту ова сум јас, ниту ова си Ти. Тоа сме Ние Заедно на земјата во извршувањето на својата мисија каде не постои ЈАС Ние сме само креација на Поетот во овој совршен свет , зошто сне нњкоја боја од Виножитото ☆♡☆♡☆♡☆♡•♡☆♡
Ех ,знаеме душо ние социјалистички деца,ако имаш двособен стан се знаеше ,спална за родители,а децата во дневна на кревети на пуштање.Не знам како не искрививме кичми, во развој .Се чудам што си мислеле родителиве наши.
Не е обврзан стрикно ако има сестра па ајде не мора ама апсурдно е да не знае да стави инекција или основни работи. Од такви докторки и докторишта сме каде што сме. Многу напрчени и искомлексирани. А вода во очи нема, се во тоа книгите гледа по 10 пати па да пише диј. Чест на исклучоци секако
https://www.facebook.com/335085593528267/posts/1404690456567770/ https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4279900705383183&id=247596241947003 Мислам дека треба посебна психолошка опсервација за сите овие што ставаат пресмешни реакции и коментари на вакви објави...недијагностицирани социопати