Јас додавам на ФБ луѓе кои не ги познавам. Ако имаме заеднички интереси. По постовите проценувам. А и на рендом луѓе на улица им зборувам. Ако седиш до мене на клупа, очекувај да те замуабетам.
Манијак Тужбааа!!! Да погодам дека на ФБ никогаш не би ми напраила муабет Ама на клупа Не праам муабет со непознати. Освен ако не си расположена за пцуење, ама само денес, само на одредена тема. @Celltica да побараш од управата никот во Фобија да ти го сменат, од вчера и сама почна да си наоѓаш фобии, не морам да те потсетувам Иначе ме погоди, таа сум
Како не би ти напрајла муабет? Да те познаам одма ќе ти пишам. Луѓе што сум ги додавала на ФБ, а сум ги среќавала после тоа во живо, обавезно им пријдувам да се претставам која сум.
Не е тоа толку опасно прашање, колку што е ,,Што има ново?" од лик кој не си го видела со години, па и делумен познаник. И увек следи, па ништо, се по старо, работа дома. А меѓувремено си дипломирала, сменила 10 дечковци, си се омажила, си положила за кола, си родила пет деца, си ја свртела цела Европа, си оставила цигари, си пропила, си се преселила, итн. Иначе се по старо од збиднувањата од вчера. Туку да се врти некој муабет, освен за времето какво е.
Мене кога некој ќе ме праша што има ново, му одговарам со: а знаеш ли што има старо за да ти кажам ново
Не, не додека чекаш, тоа не се брои. Рандом онака, да сопреш некој кога си оди по улица и да го прашаш "Еј здраво, како си?" Онака му ускочиш на некој што ете баш до тебе му е дојдено во тој момент... Логика вришти.
Има логика. Се знае која е намената на социјалните мрежи, самото име ти кажува, исто како што и на улица треба да знаеме како да се однесуваме.
Ако не ти се погоди муабетџија, одма да си одиш. Шо ќе дремеш безвезе СДК многу ме нервираат рандом муабетџии, на лекар, во автобус и слично. Еден од благодетите да не живееш на балкан е раатот што ти е (речиси) гарантиран. Мислам ќе се најде некоја бабичка да ми се расприкаже, ама за тоа имам разбирање, стари луѓе, немаат со кого да си позборуваат. И да, обично е околу времето муабетот, не мораш да објаснуваш шо боја гаќи носиш и за колку пари си ги купил
Мислам дека вие самите не ја знаете намената на социјалните мрежи, ама вие си знаете. Слободно враќајте на "како си" и "што има ново" и "каде излегуваш" на манијаци што страдаат од неебитис и пичка не виделе од времето на дедо Ное.
Сдк, јас со познат не знам шо да зборам, а не па со непознат. Дали и надвор од форумот почнувате реченици со СДК или до мене е?
Ќе спиеш до 100 саатот, нема да се договориш со никој за кафе и ќе си дремиш на ваков убав ден дома. Зедов да читам од материјалите за испит што ми се по месец и пол. Ако ништо друго, барем од корист да сум.
Денес прекрасниот ден ми се расипа откако прочитав пост што докажува дека ништо не функционира во државата.
Не бе, топ е како си и шо правиш за почеток на муабет со некој шо не го познаваш. Т-О-П! Пошо к*р те боли како е реално особата, нАли?