Денеска сум асоцијална. Бев со мајка ми до пазар. Откажав излегување со другарки, да, знам да бидам таква. Барам разбирање, дека не сум секогаш расположена за гледање и озборување. Не, особено со некого со кого се гледам 2 дена со ред. Барам разбирање, бидејќи сум во финансиска криза и немом да барам пари секој ден за кафе. И, да, попладневно секогаш излегувам по 19ч. После ручек се одмара и лежи, според мене. А, кој што сака, може да си излегува и кафосува кога сака и каде сака. Yeah, call me selfish. Thanks.
Не очекував во 2021 коментар со негативна конотација - "вози како женче" - од млада девојка, ама добро и тоа слушнав.
Имаше период кога се будев во 8:30 сама од себе, наспана, полна со енергија и еве сега пак почнав во 11:30 да станувам утепана, ненаспана.
Нее хахах ,кога ќе му спомнам дека обелел оди да се шиша П.с има обелена и обелена ,значи ако белее убаво прво напред и мене ми е секси ,ама него по страните му белее... А има 37 г. затоа му викам дај уште додека не се познава твоја нијанса ќе ставиме
Како мали игравме жмурка,еден жмури другите другари и другарки се кријат. Пораснавме и пак си играме жмурка Пази само да не те плукнатчувај си грб И чувај ги тие што вредат да не ги плукнат други, или самите ние. @Dominik Доста јадеш вафли пушти музика Добра....
не знам зошто ама во последно време немам појма кој ден е, месец.............ко да немам осет за време
Да бидеме на чисто. И јас сакам понекогаш да одам во темана за секс и да напишам нешто па уз пат ќе прочитам некое женско мислење и се возбудувам....но...да идеш во тие теми за да се правиш фраер дека ако пишала некоја дека немала оргазам ти си правиот за неа е стварно сељачки. Оставете ја таа тема секс за жените да се слободни и да си пишуваат. Никој не ви брани да читате ама да не ја расипуваме со мачо тип моменти.АПЕЛ