Тампони за уши! Со нив секоја вечер ми е полициски час години наназад.. Ги има сунѓерни, меки, комфорни..
Годините се само бројка а еден ден и ти ќе имаш 40 години и за тебе таа другарка така ќе каже ,небитна е не и се замарај .Кулирај ја ,не си побогу 21 година па да те допрва школуваме .Кажи и мој живот ,мои правила .
Боже само ти знаеш зошто некои работи се случуваат. Боже не оставај ни една мајка на овај свет без своето чедо
И така си седам у моиве 4 ѕида и слушам низ прозор како луѓето си го живеат животот а јас си тапкам во место.. тоа е. Кур ми е двор ми е, живот не ми е.
Секогаш кога ќе ја отворам темата за свекрвите и снаите, ги читам рефератите, секој збор го читам. Ме фати страв, се одлучив не живеам во заедница и стара мома ќе останам, не живеам!
Имам забележано дека владее хаос во поголемиве бутици, особено Ваикики. 15 минути баравме со другарка во купот маици оти не знаевме која цена од кое парче облека е, сето измешано. Добро, што е тешко бе да ја видиш маицата, да ја здиплиш и да ја вратиш каде што била? Фармерки оставени на закачалките горе, кошули извадени од закачалка, маиците од прв рафт на земја пружени... Што ви е? Разбирам вработените дека средуваат како дел од работните задачи, ама не ви е никој должен по вас да иде и да ги фаќа алиштата. Неандерталци.