СДК 1: Јас: Ме боли главата. Исто така јас: Ми се скршија очилата и не ги носам веќе ден и пол, последен пат се напив вода пред 2295958 дена...кога пиев апче...против главоболка. СДК 2: Често слушам/читам од луѓе Зошто баш јас/Зошто ова баш мене ми се случи? Се мисли Зошто мене, а не на друг? Ако да, малку така себично е.
Како да ви кажам... Секој со свој вкус, да. Ама да негираш присуство на талент кога очигледно го има е малку такачка.... љубоморничко.
Кај го има? Каква љубомора,бе? Рецитираше,не пееше.И во други песни нема покажано талент. Секој има право на свое мислење.Не може на сите да им се допаѓа исто.
Вкус е Сања Вучич да не ми се допаѓа тој жанр, ама глупо е да кажам дека нема талент кога има. Исто е и ова. Каде рецитираше? Има дел од песната, ама не е цела. Рецитира во првата песна? И лајв е плус
Шшш, остај ги, јас сакам што помалце фанови да се, страв ми е да не станат некоја тешка комерцијала вака популарни Повеќе сум така андерграунд да си останат
Јас дури се чудам како прв пат ми се допаѓа нешто на сите што им се допаѓа, обично јас сум хејтерот Нешто е обратно тука
Влегол е демонот и во тебе мислиш дека пее, ама не пее. Тоа е, колективно зедовме малку повеќе од препорачаната доза.
Како заклучи дека имаат нула талент? Мислам ај секој има свој вкус ама за таленти не се работи за свој вкус
Добро бе што си мислат машкиве?! Седнале двајца другари и се жалат од женските дека 1 час зборвеле на телефон со некој друг од оправдани причини. Па ако имам дечко да не значи дека тој треба да ми е единственото машко во животов? Небаре зеле ги изневериле...