Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Имав разбирање, не се, скарав ниту и реков нешто.....
    Само оторевртив очи.

2. LovelyGirl3

LovelyGirl3 Популарен член

Извини ама тебе се ти смета.

Секој ден читам ккао ти сметаат други луѓе а тие само си го живеат животот и не се замараат со тебе, а ти секој ден постови пишуваш за ситуации кои се секојдневни и секогаш секаде се дешаваат, ама никому не му смета освен на тебе.

Релакс малу, посреќна ќе си ако не го хејташ цел свет околу тебе. :)

Traveler91, Avery, gjoker4e and 18 others like this.
  3. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Од кога темава станала трач муабет? Какви имало во маркет, какви мишки виделе итн.

Traveler91, Ahoy, eliesaab and 12 others like this.
  4. ушко

ушко Популарен член

А зарем има некоја тема што не ја пострале?

GirlRose and eliesaab like this.
  5. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Ми дојде на ум сега ова пред спиење.

Кога бев мала, не се сеќавам точно колку години имав, знам само дека сеуште пиев млеко од шишенце. Навечер пред спиење мајка ми ќе ме стокмеше во кревет, ќе ми го даде шишето со млеко па на спиење. Секогаш тоа време си мислев дека надвор летаат вештерки на метли, исто како во цртаните и мирно, послушно лежев во кревет и си го пиев шишенцето со млеко. Која бујна машта.

Ако се прашувате, да спремам испити :lol:.

6. NoirSerpentine

NoirSerpentine Истакнат член

Прекршувачи на закони си се снимаат како возат. Некад не ни можам да распознаам дали се во Албанија, Косово или сепак Македонија зошто ставаат албански и косовски знамиња во опис. После темелно разгледување на локациите некогаш ќе видам дека се од Македонија и не ми се верува дека е стварно така зошто нели полицијата се фали дека работела и не сакам да верувам дека лажат. Сакаш да се лажеш дека твојата полиција прави што е можно повеќе за да те заштити и тоа сепак се случува во некоја туѓа држава. Си возат со ненормални брзини, си се тркаат, си минат на патарини со полициско светло и патарините им ја подигаат рампата за да си поминат, полицијата уво ги боли. Буквално си се фалат на социјални мрежи дека го кршат законот, а полицијата? Пишува казни за неносење маски на отворено.

Што се случува вчера? - Сообраќајка на огромен пат и загинуваат лица меѓу кој и млад човек кој се нашол на погрешно место во погрешно време и повредени се уште 7 учесници меѓу кои и малолетно девојче.

7. SugarHoney

SugarHoney Популарен член

Типот од Монескин е музичар само ако кокаинот не е дрога. Толку. Поздрав. :inlove: Па уште и се дрзнуваат да ми пишуваат приватни пораки пошто сум пишала на темата дека не ми се допаѓа ниту пеачот ниту неговата "музика"

8. Sejfullai

Sejfullai Истакнат член

Па океј али сепак те изиритирало до ниво да дојдеш да пишеш пост за неа, а со тоа и да издвоиш време. Што е скроз океј, само ми е незгодно малце вака кога те читам бидејќи добар дел од постовите ти се искажани со подбив и осудување кон личности кои не ти се ниту тебе битни, ниту ти ним.
    Бидејќи имам слободно време на претек и немам попаметна работа у моментов, баш ти прочепкав низ историјата на постовите и всушност се уверив во горенаведеното, да не испадне дека лупам онака или дека те имам помешано.

Еве за контекст на оние кои не знаат:

До некаде и како личен напад према себе ги гледам одредени твои ставови, си велам, мене во живо да ме видиш кој знае што ќе кажеш подоцна тука. Имам долги вештачки нокти, во ташниче си носам кармин за да го поправам ако сум излезена, всушност без шминка не излегувам.

gjoker4e, bicycle, eliesaab and 4 others like this.
  9. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Што сакаш прави.

Гледаш дека и ти се замараш со мене, што не ме познаваш.
    Одиш до степен дури и да ми чепкаш во историја и да ми копираш мислења, како да би докажала дека јас нз ти што.

Поздрав другарке.

Носи си колку кармини колку и какви сакаш и менувај вештачки нокти.
    И не излегувај без шминка.

Имаме различни ставови.

Ма, да мислам секоја жена е најубава без неа.
    :l:

Sejfullai likes this.
  10. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

ОК,де.
    Ама,извини,не треба да се нервираш за секоја ситница.Жената му рекла на некој,еве,знаеш,малата не е добра.На човек што има настинато/болно дете дома,ни на крај памет не му е да се прави еве што сум или да каже извини ако бутне некој.

eliesaab and GirlLove like this.
  11. KiT

KiT Популарен член

Вчера се најдов во слична ситуација како @GirlLove. Во Дм сите разгледуваме и мислиш тука што ти фали, читаш.. и една од таму со рамото го држи телефонот и буквално се дере бе :fubar: идам накај друго ќоше, она и таму. Значи ремети тоа и те како, мора по маркети и пазари да зборите по телефон вие луѓе без осет??

nextredstyle, eliesaab and GirlLove like this.
  12. Осе

Осе Популарен член

Значи озбилно се прашувам што мислите ќе постигнете со протестиве??
    Касните другари!!
    Па ај што касните па и во погрешно време ги правите.
    Што по ѓаволите ќе постигнете од 15-17 часот ?
    Сакате јас да ви кажам ?
    Ќе спречите добар дел од луѓето после 8 часовна работ да си одат дома побрзо за да бидат со најмилите ,фрустрирани да стигнат дома . А тие од собрание што стварно треба да бидат спречени да дишат а не да работат си го ладат негде на страна и ги боли стапот дали веете знамиња негде или скандирате нешто !!

Секој кој ме знае знае колку ме измачува состојбата во која е доведена државата ,но дефинитивно треба да се знае кога да се престане да се лупа до главата во ѕид. А вие ем касните ем лупате сега КАСНО со залет !!

* извинете на латиница.

cresa-jagoda likes this.
  13. forumce

forumce Форумски идол

На кирилица ти е мислењето:D

SofiMar_, Estranged, Anie93 and 7 others like this.
  14. Stephen Amell

Stephen Amell Форумски идол

Леле, ние луѓе без осет, како смееме да збореме на телефон, додека Трајанка пазари во ДМ, па мирот ќе и го пореметам.|( Да не зеде нешто по грешка, оти жената ти ја пореметила концентрацијата? Согласност треба да се бара од вас нареден пат, за да зборат луѓето воопшто во маркет или пазар?

По се морало да плукате!

15. Jana06

Jana06 Форумски идол

Иритира премногу гласен разговор на телефон секаде меѓу луѓе особено во затворена просторија, едноставно некултурно е ама се заборава одма кога ќе излезеш од маркетот. Да дојдеш да го напишеш на форум е од премногу слободно време.

16. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Јас ако не зборувам на телефон жива не сум. По пат, во маркет, во трговски… Не сум знаела дека до олку го иритира тоа на некого.

bicycle, nextredstyle, Осе and 4 others like this.
  17. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Некој што поим за добра музика му е турбофолк , не ни очекувам повеќе :D

18. forumce

forumce Форумски идол

Не значи дека ако на некој не му се допаѓа Манескин, автоматски слуша турбо фолк. Едноставно не слуша тој тип на музика и тоа е тоа.

S.W.A.G, Anie93, buba4e89 and 5 others like this.
  19. Осе

Осе Популарен член

Аммааа кај нас “латиница” е пцуењето :P

:rofl::rofl:

forumce and cresa-jagoda like this.
  20. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Буквално цело време на тикток објавуваат како или возат лудачки или прават работи што се очигледно опасни.Пред некое време гледав видео кај што во населено место претпоставувам фреквентно си возат во спротивна насока на лентата, значи одеа директно во коли во движење.И ете тие работи постојано ги објавуваат и добиваат аплауз.Е вакви јас би ги собрала и би однела на изолирано место да работат присилно и веќе да не видат други луѓе во животот.

nextredstyle, cresa-jagoda and Осе like this.