Не дека сум редовен муштерија на ДМ маркетите. Али кога ќе ве прочитам така, прво на тоа ми текнува секогаш.
А,тек ко ќе каже/пише некоја ко она „му пратив дм на дм да оди до дм да ми купи влошки“ и дешифрирај цел саат.
Темите секс наликуваат како порано по музичките тв програми што имаше со смс пораки: Стар господин бара млада девојка. Очаен дркаџија бара нешто да боцне. Ако го сликне својот Стојко, во редица ќе застанат како пред Стопанска банка и ќе чекаат да дојдат на ред. Ќе почнат дури и да се тепаат. Цреп до црепова Пази на мамицати да не и го пратиш
дур ми текне дека река беше ова, уште еднаш се изнасмеав после Баш искусен водоводџија со 29,9 цм алат бара муштерии за бесплатни услуги
Или "јас и мазот ми бараме усте едно девојце да пробаме тројка". Или "со зена ми бараме усте еден момак да пробаме тројка" .
Не знам кој тип на мажи е полош, балкански шовинист или гласен „феминист“ кој во буквално секоја можна ситуација ќе заземе женска страна и ќе го „брани“ женскиот пол, иако е апла очигледно и провидно кои уствари му се намерите. Неш јебат брате.
Преку outlook има опција за recall на мејлот и да се замени со друг, доколку се направи одма т.е. пред да го отворат маилот.
Вчера не ми беше смешно ама сега ми е Инаку ме фати ама ги свртев мислите во друг правец и ајде издржав некако.
Кученцето често знае што точно сакам да направам и е еден чекор пред мене. Понекогаш си се прашувам дали ми ги чита мислите
Сдк дека од пред неколку месеци едно преслатко кученце ми дојде на улица му купив виршли и од тогаш ми дојде да живее кај мене и секој ден секаде ме следи и до продавница и до кај и да одам они иде по мене си го хранам најдобро како што јас се хранам така и него сега и он ми е член на фамилијата. Козјо млеко , чисто телешко месо дури му правам и варени јајца како детенце ми е с ми го слушне гласот одма рипа доаѓа си го носев на гости кај мојата најдобра другарка и она ми вика кучево е опседнато со тебе .
Добро бе, како може да нема термин за издавање лична карта цели 2 месеци?! Е***на лична карта е у прашање, у пм!
Да се помолиме и свеќа да запалиме за кутрите мажи со изедени џигери и новчаници од бештиите жени кои седат дома и мислат кому од потенцијалните 30 дечковци есенцијата да му ја украдат Најсрцки ми се овие што не разбираат дека токму ваквиот став е толку одвратен што автоматски прави некој ич, ама ич да не ти е привлечен. И најбогат и најубав да е, од ваков муабет од старт ќе речам не. Ај чао сега, отворам црниот тефтер да барам некој од 30 потенцијални да ми купи пијачка вечер, пошто јас не сум способна сама да си купам