Ни се дешава како не... Familiar strangers.... Секој ден во автобус бр. 5 истите луѓе ги гледав со месеци пред короната, дури и знаев кој каде се симнува. Мене тоа ми даваше чувство на сигурност дека не каснам на работа
Кој им ја оддржува фб страната на Кали? Толку непрофесионални постови става, што ствара одбивност и тера никогаш да не влезеш во нив
Некој се жалеше во коментар дека е скапо и му напишаа: додека има овци ќе стрижиме. Така некако. И уште нешто имаше, за педерска кошула се работеше само не се сеќавам точно.
Се можам да поднесам ама луѓе што не се постојани, никако. Откажување договор во последен момент, па со такви луѓе ни до продавница не се оди, ќе те остават на пола пат. Што би рекла баба ми, не се луѓе од збор. После не може да зборуваме за доверба, тоа е неупотреблив поим. Се навредив
Ми текнува на времињата кога цело лето не ми поминуваше во испити и кога си го земав одморот од три месеци здраво за готово...глупава
Нормални, и јас тоа го правам, само не со голи раце. Имам цели техники развиено за како да ги фатам во хартија и да ги пуштам на слобода без да имам контакт со нив.
Коа ќе прочитам: Се бараат млади девојчиња за работа (слика задолжително). Некако ми се превртува у стомак незнам зашо
Јас мислев дека јас имав токсична врска. Утрово почнувам со работа и гледам ми стигна видео испратено по грешка од клиент кој сакал да го прати на девојка му. Типов се снима од кога излезе од дома, додека стигна до дестинацијата и по пат за луѓето кои ги поздрави објаснуваше кои се и милијарда пати кажа "Те сакам" за кого и да е наменето видеово (кое патем трае 9:30мин.) ... Не знам дали е тој будала што го прави ова или јас што го гледам.
Кога ќе ги осетиш работите на своја кожа, тогаш ќе можеш да судиш и пресудиш за некого. Не ги разбирам луѓето, што спиеле и јаделе кај тебе, и кога ги бараш не ти креваат, поминуваат два, три дена, а тие сеуште ги нема... Осет да се немало. Друго.... Не е се така црно како што изгледа
Солзи сами ми течат. Копиле смрдено, се надевам дека ќе фатиш некоја болештина и дека полека ќе умираш. Толку сум уништена од вества што не можам ништо друго да напишам. Монструм: Кумановец си ја силувал својата ќерка, снимал и видеата ги објавувал на интернет