А зошто не пробаш да научиш нешто? Помала си очигледно, ама затоа треба некогаш да слушнеш други позрели ставови.
Хаха епа и моите родители, роднини, комшии и тие се мали значи штом таквото мислење се рачуна за незрело.... И доста веќе ај. Да беше тој Сашо определен за СДСМ ќе го напаѓате ли?
Во реалниот живот многу луѓе навистина не ги интересира твоето мислење, прифати го тоа. Со сите е така, не само со тебе.
Па беше Јас така го памтам, Сашо Тасевски: тажен обид за актер и човек и на СДС директорот на некој од театриве
Не го сфаќај премногу лично форумов. Форумов е место за разменување мислења. Секој има различно мислење, ако би имале сите исто мислење не би било интересно. Некогаш јас не сум во право, некогаш Трпе не е во право, некогаш ти.
Ставовите на членките немаат врска со политиката.Ко да не си го читала овој. Многу пати вреѓа луѓе и пишува неубави работи.Заради тоа не е човек на кој некој треба да се угледа. Извини,ама ко за calm-girl,незрело и пребурно реагираш. Форум е ова. Не може сите да се согласуваат со тебе.Секој има свое мислење. Не му е гајле на секој за твоето мислење. Не само на форум,туку и во реалниот живот.И оној на кој му е гајле за твоето мислење нема да ти вика „браво,така е“ секогаш. Во една тема некои ќе се сложат со тебе,а во друга ќе ти контрираат.Така се одвиваат дискусиите.
Кога ќе воведат да може со гласовна порака да се дебатира тогаш ќе те потсетам, да ни снимиш докажеш.
Со оглед на тоа што мразам и јавување по телефони, нема да дочекаш комуникација со гласовни пораки од мене.
Овој ли беше тој што се "расплака" кај Ефтов и го напушти интервјуто? Јас мислев после тој срам дека човеков се самоукина, тој уште да ти бил тука да кака, само сега сменил страна. Добро, и Ефтов смени страна... Што многу кажува за какви вртиг*зови од луѓе се работи. Без образ и достоинство.
Не е проблемот дали сменил страна или не, туку дека е лејка Нагласив зошто членкава мисли СДС ги браниме нешто божемесачувај