Не ми се бендиса нејзиниот глас. Сега за вкусови не ќе се расправаме, ама што и требаше да меша бугарско и македонско девојче. Што има на нејзини настапи да препева Македонски песни? Цела Бугарија сега е со глава во вис и среден прст кон нас.
Тоа ич не и` требаше.Кај нас ли е тој настап? Иначе тоа праи она, препев многу кавери има на Јутуб, ама овој го усра до даска.Ние сме најубави!! Бар не сме пластикуши ко бугарките
Пу наша песна да ја мења така, срамота и имаше после видео со објаснување демек, а пееше уствари у видеото и пак не ја сфатив поентата
Ја пеела цела песна само го сменила македонско девојче во бугарско и некои други измени имаше. Цела Мкд ја мрази. Сама си го бараше,со боринче.
Многу го сакам островов, кога ќе го видам морето чувствувам мир и спокој. Фасцинирана сум од секое негово делче,а најомилен дел ми е кога гледам во морето накај хоризонтот и ја слушам мелодијата што ја создаваат брановите,ритамот на ветерот… Едноставно островот е мојот дом!
Фала Богу заврши Јануари. Ланскиот не го ни сетив кога замина,ама овој го сетив. Прелош месец за мене,ајде помина.
Правам операција на носов деновиве, имам проблем со дишењето, едната страна не ми е океј. Држете ми среќа. Фала ви.