Зошто дно? Експлозија на трфостаница и нема струја. Што треба да се направи за секунда да дојде магично?
Дојде и кај нас, буњаковец. Коллу што можам да видам, капиштец, водно, козле, до рамстор, карпош, палас, таа околина има, железара нема. Овде со 5 прекини, у пм. Ќе прегорат апарати.
Дојде струја пред 10 минути, не правеше има па нема, дојде и веќе не снема.. Каде гори сега, Пинтија или Бунарџик, сите различно кажуваат?
Јас не сум од Скопје, ама штом дувне ветер веднаш снемува струја, една фаза или цела куќа.. Стопати реагирано без решение досега... Така да добро знам како е да се биде без струја...
Снема струја и ми се активираше стравот. Надвор беше ко сцена од хорор филм.Добро е што дојде по 40 минути инаку уште да немаше мислам дека ќе скренев. Потребна е за живот.
Малечка, арно ти велат.Не носат од што им е ќеф, туку ради потреба.И заразени им влегуваат во аптеките. И поарно некоја која носи ракавици (па и 2 пара) да ти даде лек (или друго од тоа што има во аптеката) отколку некоја која не носи. А, вработени со купени дипломи има во секој сектор, не само во нивниот.
Феминки да се јават од кога ние тука пиеме ашваганда да знаат инфлуенсерките кој е прав инфлуенсер. Кога ја зборевме, во цела Македонија ја снема ашвагандата!
Ако нешто најмногу мразам на светов е тоа кога се допишуваш по цел ден со некој и на крај ќе го снема од нигде никаде. Значи пи*ка ти матер.
Како што знам ја да се обрукам на форумов никој не знае. Мала сум и си имам мој свет, мој став и мислења. Ама и без мене форумов нема да е ист. Бидете живи и здрави.
Многу ми е кринџ, кога особи што се сингл, не пропуштаат на социјалните мрежи со мемиња и хехенца да се пожалат дека се сингл, малери, немаат среќа во љубовта .
“7000 евра казна за гевгеличанец во чиј локал имало гости со лажни сертификати” Казнет е за нешто за кое нема надлежност. Има и видео од човекот во солзи, не знае што понатаму. Бев сигурна дека сме на дното ама сеа веќе знам дека сме ПОД дното.
Ова е она што секогаш го викам. Инспекција ако е дојдена да ти пише казна ќе ти пише и тоа е, ти биди регуларен колку сакаш. И ако не си со власта нормално.
Во случајов немаат ни основ за казна, чоекот нема право да бара документ за идентификација, не ми е јасно како му пишаа казна! Ама се е можно во вукојебинава наша! Како што кажа ти, освен ако не си газо лижач на власта