Инстиктивно ти доаѓа да кочиш и да го вртиш воланот на десно. Среќа овде немаше ендек, беше земја, трева нешто, нерамнини, ама ништо страшно. Донекаде е во право маж ти што дал таков совет да не менуваш правец во одредени ситуации зошто знае да биде уште полошо, ама во оваа ситуација ако не свртев десно, ке се збрцаше во нас и сега којзнае дали ќе можев да пишувам. И овака за влакно се разминавме... Среќа се избегна несреќа. Фала ви на сите за поддршката. И дај нека се бришат веќе еднаш навредиве по национална основа. Не знам каква врска има националност во случајов. За (не)сообраќај се работи. Идиоти има од сите нации.
@Billy Idol брате чувај се и отворај четири очи, се ѐ шуто и рогато. Сабајле на работа еден за паркинг ќе се потепаше, па не сум ти крива мајку му, не паркирај ако не сакаш да ти се извалка колата или бар број залепи да ти се јавам. Ееее се ѐ исчукано,вакви идиоти сум имала еден куп. У тоа главите се ко да ги рокнал некој и напред и позади.
Никогаш и да не ти се деси. Ама такво размислување нее во ред, во сообраќајот нема инает и демонстрирање сила. Сообраќајот има правила и прописи - тоа шо никој не почитува кај нас е друг проблем. Тестов е со 120mph по Британски, по наше ќе му дое 190km/h или +70км/ч повеќе од 120км/ч но сепак ударот е приближно ист.
Се плашам да возам, на штрек сум кога ме возат. Поќе од еднаш сум имала паничен при претицвање. И вакви приказни ми е мило само дека не се со тажен крај туку ете дека се имало среќа бар сега. За се друго се стресвам ама ми се чини најмногу за ова, од цела црна хроника шо сме имале изминат период. Со помин Биљослав.
Лелее, со помин нека ти е.. Ме потсети кога на Плетвар камион ни влезе в лента од спротива, благодарение на добрите рефлекси на либе избегнавме голема катастрофа. Многу ми е страв да почнам со автошкола најмногу ради овие работи... Често знае паника да ме фати само при обично претицување. Жими сѐ редно е во секое возило законски да мора камера да има и да го снима патот. Премногу избудалени има што треба доживотно возачка да им се одземи и никогаш да не смеат да полагаат.
Tamu da sednam, na naseto mesto. Da gi oziveam starite spomeni. Da gi gledam povtorno tvoite oci. Ti si i alfa i omega. Momenti te so tebe mi se najubavite vo mojot zivot. Od niv crpam sila da prodolzam ponatamu. Falis budalce, falish
Што се звериш ма,од очите ви излегува негатива, баш се почувствував непријатно. Мака ми е кога лутам по ходниците бирократски , и не постои никој да те услужи и излезе во пресрет, Македонијо какви одрони те газат. Бљак.
Зошто имаш мигрена и светлината (колкава и да е пошто не е апсолутна темница) ти прави чуство ко да те маваат со чекан во глава. И облаците прават одсјај на светлината. Моја пријателка на пр. има проблем со солзење и при малку појака светлина, па носи и кога е облачно. Ако нема медицинска причина, тогаш од модни причини е
Не знам зошто ама секој ден очекувам дека којзнае што треба да се направи во денот, па постојано бројам аха пред толку време станав, ов направив, она направив и само бројам колку време поминало, не можам да се опуштам само да гледам тв пример, да легачам се бројам колку сум направила нешто откако сум станала.... Зошто сум ваква
Професорот го прескокна воведното предавање кое служи за запознавање затоа што 95% од студентите се презапишувачи.
Драг комшија шо си ми ја акнал колата квалитетно можеше да ми кажеш најкултурно извини несакајќи беше но јас те залепив. Немаше да ти побарам пари не се секирај само човечки е да признаеш нешто шо си направил. Иако сум женски возач знам да препознаам дека си ме удрил у рикверц кога си искачал. Бедост