Ајде пробај замисли си за миг, едно место, едно парче земја на југ. Хинт: Не е Македонија. Пинг: @Bezimenka90
Дојдов да се испразнам... Кога мислам дека најлошите денови поминле и се зад мене уствари сфаќам дека никогаш не завршиле и дека мене не може да ми се случи ништо убаво. Секогаш ќе ми се случува тоа што не го сакам и секогаш Господ ќе ми го дава тоа. Иако сите мислат дека јас сум лошата а ти си добриот не знаат уствари што се трпам јас и што се не ми направи ти за да мислат сите така. Дојдена сум на раб да не ми се живее веќе и да не можам да си поиграм малце и да му се насмевнам на моето дете. Животот секогаш ми го пружи најлошото и тоа што не го сакам не знам само до кога... но мислам дека ќе се предадам кај и да е. Ве молам само бидете љубезни со сите бидејќи не знаете кој во каква ситуација е.
од повеќе причини. една може да е- сеуште не можат да постават баланс меѓу нивниот центар на светот (детето) и реалноста надвор од родителството. најчесто на тазе родители им се дешава. друга причина-не сакаат да зборат за приватниот живот па за да *се спасат* од други прашања се кријат зад тема-деца.
Често си го поставував прашањево се дур не станав една од нив Сфатив дека е нормално, до одреден период.. Веќе како поминува време сфаќаш дека си им досаден на тие околу тебе и дека има и други теми на разговор
За тој труд у темана, мислам 3 тепсии да ти купиме организирано.Да надокнадиш ете што ќе дорукчувам утре -да не мислите дека му се пуштам на дечково.Пошо го прашав дали е убав колку што е паметен.И уште неам одговор..
Најмногу мразам кога предавањата на факс ќе ни ги закажат точно во 12:00h, речиси половина ден ти го земаат.. Закажете во 9-10 аман веќе
Бурек не се одбива. Ама со 3 тепсии цела тема ќе ја најадеме, дури и русофобите. Иначе баба ми покојна еднаш ми имаше речено: "Ај што си паметен, и убав си." А баба не лаже... Нели?
Еден беше таков. Ама го снема. Во зависност од кои извори се чита: Последен пат е виден како јуриша качен на руски тенк во чеченскиот конвој за Киев. А другата страна пишува дека 3 ден не е излезен од под кревет, од страв.