Mi se smachi, da me potsetuvaat vaka majka ti, taka majka ti. Se neshto se zboruva za tazno za minati raboti. NE SUM IMUM NA CUVSTVA, ME BOLI!
Мислев дека се имам видено, ама и ова ли постои, па уште од странава максимално љубезни... каде иде денешнава совест...
Утре имам за поправање оценки, а ја абер немам да оставам тел. Башка што два предмета ми се намалени на 2ки. + проектна за у понеделник.
Зошто не можам да бидам so fake како некои луѓе? Едноставно, некој или ми се допаѓа или не. Не можам да одглумам....
Имање добра намера и праење шо е екшли добро за ситуацијата се две различни работи. Намера е едно. Резултат и ефект од акција е друго.
Ме касна комарец. Сезоната на комарци пролет/лето 2022ра ја прогласувам за отворена. Со лесно нека ни е на сите што сме редовни жртви на комарците. Се порано ме фаќа алергијата на полен и се порано ме касаат комарци. Што климатски промени?
Eee... од кога го мислам ова. Само на исселеници да продаваа филмови и серии, топка пари ќе беа. Ама ко шо рековме, никој државен службеник, досега ништо асолно не сработил во државава. Сите само чекаат плата.
Не знам од кај толку злоба во луѓето толку себичност, непочит... Сакаш да бидеш среќен да си исполнен но некои (не)луѓе едноставно те кочат...
2022 дојде и уште децата се омаловажувани ако родителите им се разведени. Онака да ти е грдо да спомнеш дали за себе или за другар(ка) или партнер оти ги знаеш коментарите. Па мењаат гримаси, па нц нц нц па сожалувања па паѓање у несвес како така биднало. Ова последно разбрав дека родители не одобрувале врска на синот оти девојчето имала разведени родители. Неќеле они со таква фамилија утре да седат на иста маса, не им била достојна девојка на разведени родители за синот. Бре
Седам на сонце на тераса, со слушалки и музика која ме прави да се чувствувам жива. Ми се стопли душата конечно, од сите аспекти.
Дури и кога ќе те повредат со заминување, не треба да ги заборавиме, иако пречесто очајно се обидуваме да го сториме тоа…