Не знам за вас, ама мене толку ми е некултурно и нечовечки да не му вратам пари некому, макар и 5 ден. Особено со нови колеги, нема шанса да си дозволам ни денар да не вратам. Безобразни се луѓево бе. Не се праам за 10 ден, ама толку на некого му е воспитувањето .
Значи Не дека ја сум темпераментна или сакам да се правам мн паметна, ама маживе се се научени на готово. Една обврска ќе им оставиш, и таа бе ќе ја усерат. Му давам линк, производ, насоки за боја и величина, само за да видам колку ќе се потруди да нарача една факинг работа. 40 минути поминаа, 250 прашања ми постави, три пати ја заеба нарачката праќаше меилови за корекција . Стварно не можам. Што е најсмешно "машки" продукт е он ќе треба да го монтира и затоа му дадов он да нарача. Катастрофа. Уште он е лут зашто он нарачувал Ако стигнат три четири продукта ќе биде смеење.
Иако не сум веќе тинејџерка, стилот секогаш ќе ми има некој алтернативен детаљ. Дали тоа ќе биде чевли, ташна, каиш, накит, коса или шминка. Едноставно уживам кога нешто кај мене се издвојува, а притоа не е баш очигледно. Mom, It's not a phase
Ова… никад не е за парите, него односот на самата личност! Порано ќе преќутев сеа и два денари да се ги сакам. Преку к од ноншалантни луѓе
А, мета-егоистите, свесни за погорното, никогаш не користат „јас“, а сепак се егоисти, и мислат дека луѓето тоа нема да го забележат. Сакам да кажам, тоа не е никаков меродавен тест за (не)егоизам.
Разбирам за обврски. Но имам другарка што рекреативно секое утро станува во 5 да го фати денот. Ако станувам секој ден во 5 не само што нема јас да го "фатам" денот, никој нема да го фати околу мене, ќе им го расипам.
Можеш да одбереш да гледаш објави по хронолошки ред или да ставиш луѓе во фејворитс и во тој дел само нивните објави да ти искачаат. Кликни на инстаграм знакот горе лево на почетната страна и ќе ти се појават двете нови опции.