Насловон "труднички муабети" ме потсеќа на многу храна, ме тера да јадам. Кузнај кога ќе бидам трудна колку ќе јадам.
Мајка ми и татко ми се бетер од деца значи.. Само нарачуваат некој глупости од интернет, и после не го ни користат.. Од виткач на сарма, некој блендери со магични чаши што ја држеле храната свежа, чистачи, магнетни појаси, растенија, магични крпи, држачи за капаци од тенџериња, што најдат нарачуваат, како да ја откриле Америка се со ова онлајн пазарење..
Во општи прашања не ми одговорија,па да прашам тиука.Како да си ставам слика на тастатура од мобилен?
Не и е, но не е само она виновна. Што е со дечкото? Зашто не се каже нешто лошо и за него? Не велам дека другарката нема вина, но чудно како вниманието никогаш не е насочено кон машкиот пол кога станува збор за неверства.
Пиење кафе шо е пред мене be like: напиј се кафе изгори се заборај дека се изгори напиј се пак кафе изгори се Итн. Извини јазик. Алтернативата е ладно кафе шо ќе го заборам пола ден. А можи и цел ден.
Јорданче играше на таа златна карта - признај го делото за да се ублажи казната. А кој ќе им ја ублажи болката на нејзините родители?
Дневна доза македонски примитивизам: Коментари: Колку повеќе седам на Фејсбук толку повеќе сфаќам дека се враќаме во 19ти век
Шо сте сработиле бе вие за да барате поголеми плати, еве во изминатите две години на пример? Ништо, едно огромно ништо. Не стапнавте на работа, кога држевте часови кога не, кога ви е ќеф работите, кога не не. И пред пандемијата наставниот кадар беше катастрофа, секоја недела без исклучок губевме часови оти некој професор не доаѓал на работа, си се менуваа. Три месеци летен распуст, еден месец зимски, две години онлајн и повеќе плата барате. Бравос, алал да ви е. Се надевам ќе успеете во намерите, ако ништо друго барем сте сложни.
Abe po zenski grupi baraat nekoja za vo sendvicara da raboti, eve so denovi. Ili za shankerka. Breeejjj kaj vi otidoa lugeto toa sto go rabotea? Germanija? Eeeee ko gi zezavte so dnevnici i neprijaveni da rmbaat i na plus 40 i na minus 20 ubo vi bese? E gazdite malku da vrtat so spaklite na plotna za sendvici da pravat. Ili na shank neka si pravat kafe. Arno vi se praj, pola biznis ke zatvorat oti nema pojke budali sho ke rabotaat za zdabe.