Прележав корона, уште имам последици, енергијата и по два месеца ми е нула и не можам да се вратам на нормално вежбање. И горев од висока температура и кинев гради од кашлање и се плашев дека утре ќе ме нема. Ни матична ме следеше, ни испитувања правев од типот крвни слики, рентген. Али ова зашто јас така одлучив, на своја иницијатива се изолирав и чував како знаев и умеев. На супи и парацетамоли живеев две недели И во моментов сѐ би дала да не заболев и да ја имав онаа енергија да го искачам Водно во еден здив или извежбам еден саат без да поцркам. И пак онака во ниеден момент во овие два ипол, скоро 3 месеци откако заболев не ми текна да ставам на кантар дека некој со хронична болест, скршеница треба да трпи или умре или дека тие се помалце битни само зашто мене ми беше тешко. И уште мислам така. Оти познаничка се најде во другава ситуација. Не ѝ беше полесно од мене, ама ич. Со месеци повраќаше, на компир живееше оти ја влечеа по клиники дур ја најдат дијагноза, па закажат операција, па корона е, па не може, па може. Ѝ пукна филмот и заврши работа на приватно.
Секогаш е "леле кога ќе те видам вечерва шo ќе ти напраам не си свесна ", никогаш "you have bewitched me, body and soul, and I love, I love, I love you. I never wish to be parted from you from this day on ."
Категорија здравје и официјално повторно на место, преместена од топ. Ај со здравје,било не поновило се
Не се радувај, мислиш нема да се преместат во октомври со следниот бустер? Мисли си. Секоја сезона ќе е со банер. Зависно која вакцина ќе е најактуелна, така и банерот ќе се менува.
Za site koi se borat so psihicki problemi, samo eden sovet - pokazete sreden prst na onie koi ve omalovazile i na site problemi. Nema nisto da se sluci posebno, samo sto vo tekot na vremeto ke vi stani navika i nema da morate da plakate psihijatri, ke si kupite so tie pari bilo sto drugo.
Да бе уште да беше толку едноставно тоа... Не знам до кога само ќе ги потценувате психичките проблеми.
Колку не' има што, да не прочитавме погоре во темава, немаше ни да забележиме дека категорија Здравје е вратена на старо место?
Како минуваат годините се помалку зборувам, се помалку имам потреба да се искажам. Освен со 3-4 блиски луѓе со кои може и 24 саати да се збори, ретко некој ми е тригер. Не сум сигурен дали ова е добро или не.
Зошто мојов ник го пишува во цитираново кога на Енџи е мислењево? Пијан е форумов. Иначе, тешка глупост кажал. И јас. Редно беше.
деновиве слабо ме има ко што гледате, и јас како Битерка приметив дека Здравје отиде доле.ШУЌУР фала шо сослушаа. ај уште емоџито шо се крсти
Она кога сакаш да кажеш некоја зелена глупост ама намерно пишуваш во темана без цитирања зашто знаеш дека инаку ќе те потепаат од цитирања.