Во секоја тема на форумов има препукување. Ми се смачи луѓево да си ги лечат комплексите тука. Отворете кај мене и видете дали со некој сум се скарала. Баш напротив секаде сум гледала да помогнам и највеќе гледам тоа да го правам од сопствено искуство. Ако не знам за нешто, нормално ќе прашам. А не да ги насочувам погрешно да прават некои ствари. Жал ми е што сум добра толку, а тоа во луѓето ја буди нивната злоба. Па на крај мене ме етикетираат за злобна и арогантна. Најлесно е своето дело да го префлиш на некој друг ама такви се манипулаторите. Уште и ти си крив и не сфаќаш, а згора на се и ретардиран. Сум немала два грама памет, за жал..
Не ме чуди. Во Лидл свашта има, кога може чоколадно зајче зошто да не може и торта во форма на јагне.
21 век, и секој ја има слободата да прави што сака, да сменува пол, да се венчава со животно или со ѕид, ама пази да не кажеш дека слушаш турбофолк, и дека гледаш турски серии, немој, ќе те распнат
Добро некој што складира зејтин да ми објасни зошто? Народов се понаша како стадо овци, а богами и паметот тука некаде му е. Вака ќе мислам додека не добијам логичен одговор на моето прашање
Одиш во интитуција или банка на шалтер да завршиш работа и вработената ти се обраќа со "ти" оти нели, помлада си и може и ќерка можеш да и' бидеш по годините. Ми идеше да и' речам - ама јас тебе другарка ли сум ти па така збориш? Лично не персирам на луѓе со кои се осеќам комотно да си правиме муабет или ги познавам веќе одамна, без разлика колку се постари. Ама таму кај што треба, секогаш. Не сум сама некоја нафурана да мора вака и вака да ми се обрати некој. Ама не знам, на некои места очекувам професионалност без разлика дали пред вработениот стои девојче или пензионер.
Не мислите ваљда дека Стокомак ја измислиле оваа торта. Се прави традиционално во многу држави за Велигден. Напиши lamb cake на Google и прочитај.
Ех.. Јас на една феминка и ги постирав картите од voyage. Само, за жал не можам да и ја видам вистинската реакција преку пц. Никој не може мене да ме натера што да слушам или кој да сакам. Истиов муабет сум го правела со многу. Не само тоа туку и сум била назад со сфаќањата ако не ги поддржувам педерите.
Хаха, како така да слушаш турбофолк, да гледаш турски серии... Па 21-ви век сме, не сме 15-ти... Треба современи да бидеме, да се венчаме со кучињата. Може и со современата (читај злобната) медицина да си ставиме магарешки уши од магаре што бил наш плен и му ги сековме ушите. Ете тоа е тоа. Човековата злоба е најголемиот непријател на планетава. Никој не може да ѝ наштети на природата како што може човекот. Извини што те цитирав. Но, да знаеш дека во целост се согласувам со тебе.
Мене ме потсетува на човеков од Србија и видеaтa cake or fake. Тортаа, тортаа, тортаа. Легенда е. https://www.tiktok.com/@nknezevic17/video/7023481313197903110?
Не знам како сфати, но еве сега ќе ти објаснам. Членката пиша дека имаш слобода да правиш секакви неприродни работи, како на пример промена на пол и венчање со животни, а ако кажеш дека слушаш турбофолк партали ќе те направат. Видов дека имаме исто мислење и јас сакав да дополнам нешто. Промена на пол, венчање со животни, и јас тоа што го пишав ставање делови од животни на нас по пат на операција-природно е тоа? Не е. Како тогаш сум ги помешала темите? Језа ме фаќа, знам дека за 10 минути ќе бидам распната. Зш се замарам уопште да објаснувам кога на феминава има генија, сезнајковци.
Аххахахааха се изнасмеав. Оваа со јагнево да му ја покаже исто торта ќе рече пошо баш на јагне "личи "
Мис, не ги разбра мислењата.Делот за луѓето ни падна во очи. Безгласна, зошто да е пострашно за тебе? Сите имаме различен вкус.
Нормално дека сите имаме различен вкус, баш затоа нагласив дека за мене е пострашно. Едноставно не можам да ги слушам (лоша синхронизација, плачење, вриштење, мислиш се кољаат).
За синхронизацијата си у право. Без разлика што јас ги обожавам. Ептен се слични гласовите дури некои и се исти. Тоа е уште полошо. Ама тоа сето останато што го наброја се е глума. И хорор филм да гледаш исто ти се фаќа. Сеа зависи на која серија си налетала. Има и серии што не се такви туку романтични. Без толку цимолење.