Мразам некој ко ќе ми рече еј мораш сега озбилна да си и во тие години си. Сериозно сфаќај ги нештата. Јас сакам да се шалам. Не знам. Некако ми е досадно да седам со такви што се ептен сериозни и сериозни муабети тераат. А тоа да се надоградам, да сакам. Многу сум љубопитна за се. Една членка тоа го забележа кај мене. Ама сепак не мислам за себе дека сум толку стара за да бидам сериозна.
Јас сакам само кратко да кажам нешто за зрелоста и годините. Секогаш треба да се стремиме да сме позрели. Позрел не значи да си досаден и да неќиш шали и да си нон стоп сериозен. Или полошо - да не си љубопитен. Едноставно е ново ниво на размислување кон кое треба да целиме дур во исто време си задржваме некој „детски“ дух. И најважно, и да си со „детски“ дух, има ситуации каде треба да си сериозен и не е то нешто лошо туку е неопходно. Зрелоста е да расудиме кога можиме да сме релаксирани во ситуација и да се шалиме, а кога мора да сме сериозни зошто ситуацијата така налага.
На форумов очајно фали happy hour или happy day како год,со се банер со се.Еден ден од неделата без негативност на ниедна тема.Дај Фемина, ако не консултирајте се со вашите астролози, нека иде у склад со месечеви мени или како год, ова вака не ја бива.
А ништо чудно и тоа да се има случено Ама јас знам за една сосем обратна ситуација. Еден мој бивши ми кажа дека неговата девојка ме блокирала од кај него на фб зашто сум имала поголеми цицки од нејзините
Јас па еве може за неколку години ќе се мажам тек, а веќе си имам замислено што ќе носам, кого ќе канам, каква ќе биде свадбата...
Wiiii добив нов трофеј на фемина Имам неуморен ум. Па и онака ми страда од претерано размислување. Жал ми е што тука ме трпите не приморано. Ама се тешам дека ме сакате
@Dashing:) не е дека не те сакаме, ама те читам и мислам дека си самобендисана Најинтелигентна, цицки нешто, и што уште?