Не е она фит, ама побитно е што не е ни здрава. Јас мислам дека женава толку малце јаде што нема сила тег од 2 кг да дигне. Нарушување во исхрана 101.
Очи ми се затвораат и покрај најјакото турско шо го испив, уста не ми се отвора за муабет, пред мене само кревет и перница гледам. Неспособна за живот и за односи со луѓе денес. Среќен глуп четврток.
Некогаш ми е тешко да бидам таа што „може се сама“, што „знае како“, што „ќе се снајде“, што „може да поднесе“, што „ќе издржи“, и што згора на тоа ќе им го бере гајлето и на другите без да се пожали... Некогаш, ми треба некој да ме разгали и да ми дозволи да бидам таа што чека некој друг да и ги среди работите. Не многу често, само неколку пати во годината... Или, доволно е да ми рече дека не морам да направам СЕ. Дека пак ќе сум вредна и способна, дури и ако не успеам СЕ. Некогаш ми фали другите луѓе да имаат осет колку можам сама и кога помош добро би ми дошла. Ама, луѓето не се криви самите по себе. Ако нешто вакво сакаш, треба да им дозволиш да ја видат твојата потреба, првично, или треба отворено да побараш пауза/одмор/оддишка, или едноставно да знаеш да кажеш НЕ. Е, токму тука лежи мојот проблем. Јас не знам да кажам НЕ. И после, не можам да речам дека некој друг ми е крив, нели? Луѓето тешко самите себе си се разбираат, не па да ми берат мене гајле како ми било и дали ми е тешко. ИАКО, има и такви со повеќе осет. И ајде сега. Се учи ли „на старост“ како да кажеш НЕ, без после да се изедеш од грижа на совест? Веројатно се учи... Треба да најдам прирачник само
И тогаш кога мислиш дека си го дочекал денот кога нешто ќе се смени на подобро, па ќе те ценат ќе го вреднуваат тоа што го правиш за фирмата...шлаканица врела ко сонце во август .... И си викам Сатаната сигурно имал причина што не јадел со години и што шепкавме да не не чуе, што одевме во тоалет на прсти и се ни беше забрането... МУКА МИ Е....
Пресреќна сум, бести @Ajronmen ми донесе снашка, конечно, мислев не можи. Изгубив кладбата ама за убо хехе.
Лидер на евангелистичка црква од Мексико осуден на 16 години затвор за силување деца во Калифорнија Створов силувал 3 девојчиња, го фатиле и го признал делото. И сеа ги имаш петардите кои не веруваат дека тој го направил тоа, дека е невин и дека ништо не може да им ја разниша довербата во него. Дефинитивно, стопроцентно, одговорно тврдам дека нема поголема будала на светов од религиозно заслепен човек. Сето кретен до кретен, створови што се одговорни за огромен број на несреќи, детски солзи и ширење на омраза и идиотизам низ светов. Едни од најомразените луѓе ми се, нема зборови да опишам колку ги мразам сите вакви кои бодрат педофили и силувачи. И некад ако си го сменам мислењево имате дозвола секира меѓу очи да ми акнете. Мрш!
16 години бе.... Се надевам дека тие 16 години ќе му се доживотна уствари. Се надевам секој ден у затвор сите затвореници ќе му ги пунат сите можни дупки, ќе му ги кршат сите можни коски, и на последниот ден од 16тата година ќе го отрујат со некој најболен отров.