Често правиме споредба Скопје - помали градови. Во Скопје на толку народ, многу повеќе се забележува класната разлика богати - сиромашни. Не сум јас за ова... @Amellie13 која е дестинацијата?
Не. Баш мислам во помалите градови повеќе се приметува. У Скопје никој со никого не се замара, поради динамиката на градот.
Нема врска, секој со секого се замара било во мал или голем град, тоа ни е во гените нас. Инаку се сложувам дека во помалите градови живеат посиромашно, но се почесто се незадоволни од тоа, па доаѓаат во Скопје за подобра работа, а со тоа и плата.
https://m.facebook.com/story.php?st...EAuBWDmb1l&id=111663638853431&mibextid=l066kq Ох бе душа една Никогаш немој да се срамиш од тоа како изгледаш, или зошто така изгледаш, бидејќи на крајот на денот правиш добро дело, нешто што ни возрасен не би направил. Биди горд на себеси
Не, не е апокалипса сеуште , само е нова месечина (на 21ви Март)во (соѕ.)Риби...во конјукција со Јупитер...и Нептун! Во случај да се прашувавте за неделава и зошто е малку чудна и емотивна де, а и луѓето со неа.
Има поголем идиотизам од... да ти се налути другар оти не си го поканил ТИ, во туѓа куќа? Т.е другар ми не покани нас, и овој непоканетиов ми се лути мене. xD WTFFFF
Знам дека ќе се убацам као кринџерка - бумерка, али ви теќиње темава коа ќе прочитавме нешо смешно, нешо паметно, нешо тужно? Или на форумов коа ќе се отвореше некоја тема, па ово оно, филозовски, политички, социјални табори, па хејтање, та на ти го, па дај ми го, тако звана дискусија? Форумов е Македонија, али у маало. Секој си го брка своето гајле, незадоволен и несреќен, нема шо да се замара он со тако звани глупости, а уствари тие ситни глупости ја сочинуваат големата слика, од која произлегува незадоволството кај сите што не сакаат да се замараат со глупости, си имаат они свои проблеми, и така у круг. Небитно, бладам. Ми се спие.
Обично не сакам да се мешам ама мразам кога маж и се дере на жена сред бел ден на сред улица. Му реков да се изгуби и да престане да и се дери, и да врти кругови со колата нервозно создавајќи прашина сите да ја голтаме. Се може да се реши на фин и љубезен начин, не да глуми мачо мен.