Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Скроз се согласувам со се што си пишала . Ама ова на мм му беше шала, а и мојов пост не беше напишан во буквална смисла. Инаку да, секоја жена треба прво за неа да си се среди, во мојов случај јас повеќе се средувам за другите жени да ме глеат неголи мажите хаха :D

ZAHRA and Mrs. right like this.
  2. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Мислев сериозен бил. Извини му се од мое име тогаш штом не е така, моја грешка, го нападнав човекот без врска.:D

Adidas888 likes this.
  3. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Седи раат :D

Mrs. right likes this.
  4. TMNT

TMNT Истакнат член

Nervirate me oti samo nešto me zaprašuvate i se me učete kako trebalo da napravam ovoa ili onoa, dajte mi pari a ne akl! Ke ve matiram tie so me stalno zakačate i nema da vi zboram poveke! Sea ležam nervozen poradi vas i pa ke ostanam bez spanje i ovaa nok!

GirlLove and Mateica like this.
  5. Youknow

Youknow Популарен член

Не можам да ги разберам луѓето што се цело време циции! Те не си го трошам парфемчето.. само по еднаш ке прскам, треба на секое да купувам:^) Те не купувам пудра скапа шо ке си фрлам пари (а во лицето зутки) те не давам ова не давам она.. Шо постигнавте со то штдедење, се збогативте?
    Денешно време може секој да спечали пари барем за основните потреби, не ги разбирам ваквите уште...

6. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Вреди да си добар само кон оние кои се добри кон тебе.
    Ова го имам сфатено откако ништо добро не видов од моја добрина што им ја давав на некои. Поради тоа си го применувам она секому според заслуга. ]:)

Gosh, ZAHRA, GirlLove and 2 others like this.
  7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Каков збор да употребам за оние што застанале во ред и ти дишат во врат?!
    :envy:

KiT, cresa-jagoda, Mrs. right and 4 others like this.
  8. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Па може и немаат доволно за да си дозволат и ете решиле да штедат. Секој за себе си знае и нека си тера како сака.
    А може па и си собираат луѓето пари за некои други за нив побитни работи. Не сите нели имаме исти потреби. Некој на последно место му се шминките и скапите парфеми.
    Тебе или на некој друг може му е чудно тоа, а на нив обратно тебе тоа што ти е неприфатливо и безсмислено нив им е.
    Не треба да се осудува.
    Сега не мислам да шетаат несредени и небањати ама зарем мора ете скапа да била пудрата? Какво лицето им е и дали на некого ќе му се свиѓа или не, не е наша работа, него/нејзе може му е убаво и не се замара кој што ќе рече.

9. st-el

st-el Популарен член

Уште се смеам за едно име на еден...заедно со колешкава не можеме да го изговориме како што треба, :rofl: ми го разубави денот ова...:rofl:

10. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Ко некоја клетва да ме има фатено последниве месеци. Денес нова беља над глава. Абе тибам среќата тибам, раат више немам од болници(wtf)

TMNT likes this.
  11. TMNT

TMNT Истакнат член

Ima nekoi kopuci so me prašuvat zaso sum nosil stalno crno, oti vas ne ve pitav! I oti taka si sakam! wearing-all-black-memes-social-102218.jpg

Gosh likes this.
  12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Амии шо напрајФ :rofl::rofl::rofl: IMG_2175.jpeg

13. Bratot

Bratot Форумски идол

Аглии стравот твој е оправдан :worried:

Внимавајте, во центарот на Скопје напаѓаат чавки-ме удри во главата, изгубив свест и ме обли крв!

#аглинаапарати

Ugly Duckling and Mrs. right like this.
  14. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

received_6744062198993902.jpeg
    Со право се плашел чоекот. Јас ве предупредив, вие мајтап си игравте.
    Туку не можи чоек од провинција да си кажи нешто, одма во центарот на Скопје мора да е полошо. :devil:

15. st-el

st-el Популарен член

Ја слушам Џенифер Хадсон... Каква енергија и емоција во гласов има женава, растура :inlove: One night only.... :l:

16. Bratot

Bratot Форумски идол

Аа браво, убо кажано (highfive)
    874.gif

Ugly Duckling likes this.
  17. GymGirl❤

GymGirl❤ Истакнат член

Сдк дека секад вака као денес кога ќе начекаш ден целосно да си се средиш, си се осеќам убаво во своја кожа. Темелно си се посветив на себе си. Бев на тренинг,се бањав,се депилирав целосно, си направив skin care на лице и тело како и нега на коса и нокти :inlove: Само што едвај најдов време да јадам (facepalm) :rofl:

18. IvvaNeo

IvvaNeo Истакнат член

И јас исто, познавам девојки кои работат, значи имаат средства за облека, шминки, излегувања ама трошењето им е како душата да им ја земаш, за блуза не давале повеќе од 500 денари, фустан од 2000 им е скап… фармерки па над 900 ден никако…знам дека имаат пари и купуваат алишта многу ама поевтини наместо да купат нешто поубаво и поквалитетно. Кога ќе речам кошула 2000-3000 ме прават будала ко демек не си нормална што купуваш така кога има и од 600 ден кошула, ете мене не ми се убави тие
    Плус тоа на одмор не доаѓаат за да не трошат пари, ако се најде некој да ги части одмор тогаш да, инаку во срце ги годиш ако треба да платат одмор… млади девојки кои работат и земаат убави плати

19. Youknow

Youknow Популарен член

Циција е циција дали е со пари или без тоа сакав да го кажам. Имам блиска пријателка таква, 3 пати со ред ја имам частено неа не и текнува ни за роденден да почасти. Шминки и давам јас постари што не ми одговарале, не купува од 200ден максимум а знам дека не е никој дојден до толку буквално.. Пред некој ден купив блуза случано од низ град ми се бендиса за 600ден и ми вика е добро не е страшно.. оти над 1000ден за неа е страшно, поквалитетни ствари и се страшно скапи.. И не е ништо навреда, туку денес кој што не е мрза можи да заработи пари и да купи барем средни-нормални работи..

IvvaNeo likes this.
  20. Superlejdi27

Superlejdi27 Популарен член

Зачувајте си ја вашата негативност за вас, јас не сакам да слушам. Фала, пријатно.