Не ме чуди. Имав колешка, исто Магистер, која: 1. Не знаеше да напише меил на gmail бидејќи таа цел живот користела yahoo. 2. Не знаеше да смени фонт во Word документ. 3. Не знаеше да копира документ. Итн. Еве ја работи во државно веќе три години, ја преместија да заверува документи за да не ги замара колегите за секоја ситница на компјутер. Од друга страна, експерт е за Instagram и Facebook. Ти наоѓа филтер, реел и било што у секунда. Али тоа е. Понекогаш си мислам дека овие амеби најлесно поминуваат во животот.
Ако нешто ти значи Сатурн во (соѕ) Водолија... Ако нешто ти значи де, ако не, извини што ти се убацив неповикано.
Ти си спасител на цивилизацијата. Те молам прати ми го скриншотот од мојот коментар. Таква генијалност како што имав вчера, да измислам таков збор како "курогладие" или како и да беше, немам секој ден. Го истрошив полниот мозочен капацитет за оваа година. Штета ќе беше да биде изгубен засекогаш во интернет просторот.
Кафе без шеќер пијам секако, веќе 2 испив денес. Мислам дека појќе ќе ми легне пивце или бело винце у моментов. Викенд е за тоа. Нишо не ми значи зошто неам појма што значи. Ако ти се куцка, објасни, ме заинтересира.
Колку убаво си врне дожд, истура надвор , јас седам по чорапи и тренерки Баш со мајка ми си пишиме на месинџер, жената вика, кај нас сине не се диши од жешко, по 5 пати се тушираме , пекол Ау можам да замислам. Сва среќа тука ладно е , се диши , О Б О Ж А В А М дожд , ептен е пријатно За некој дожд го асоцира на депресија, мене ми буди баш некое смирувачко чувство и уз пат романтики
Не е баш рај, обичен германски град Лајпциг , ако те носи патот слободно дојди. Прогнозата за времето кажува ќе продолжи со дожд цела недела. Милина , секако ми смета мене сонце оти одма ми паѓа притисокот од жешко, а вака ми одговара
Јас ствсрно незнам дали ми е таква среќата или сосема случајност, ама месец дена сум во Скопје и ниту еднаш не сум се качил во автобус без клима.
Уништуваат природа и зеленило, сечат дрва, секаде е асфалт и згради и после се чудат дека е прежешко и дека јули 2023 бил најтопол месец во последните неколку години. Луѓе, најинтелигентна врста, сами себе ќе се истребат и уништат.
Nekoi lugje stvarno nemaat oset, ednas ili dva pati ako mu napraves usluga i ne mu pobaras pari tuku ajde prepišeš na prijatelstvo, oni si mislat kako da si im dužen da gi služeš non stop! A ako im staves doznaenje deka ne e u red toa togaš se lutat odma. Aaaaa napred ve trpev sea NE, ae krši glava! Ti tražes sluga a ne drugar, odi si dodeka možes so mirno..