Вистина, нема врска иако многумина се убедени во спротивнотото. После се чудат зашо некои ги изневеруваат згодните, убавите и паметните со некои погрди, помалку атрактивни и без мозок, не е за чудење работава, ич не е. До паметот и карактерот лабилен на изневерувачот е, ако е глупак и идиот џабе ти е и интелигенција и убавина и било што да поседуваш, пак ќе си најде причина да шврља на страна, дали интересно им, им здосадува партнерот или си бараат авантура они си знаат. Едноставно овие луѓе не знаат за доста, не се задоволуваат со ништо и се да имаат пак нешто ги тера да праат бељи, такви се, со дно дна мизерен карактер, а его огромно до плафон. Ама кармата кучка е, ќе се најде некоја поголема будала која и нив ќе им го дотера паметот па све што праеле еден ден ќе им се удри од глава. Јас верувам дека е така.
Ти верувам и ти посакувам да си најдеш поубава работа. Претпоставувам, не можеш ни слободен ден да земеш ако, не дај Боже, се разболи твоето дете.
Е тоа ти е морон!...Да имаш жена со вакво портфолио и надворешна и внатрешна убавина и да ја изневериш? Треба да си нетокму...Што може еден маж да бара повеќе од ова? Сочувство за идиотот кој отфрлил среќа...
На пазарот/маркетите во Македонија очајно фали банана чипс. Сеа кај да се обратам/пожалам, во која утринска програма?
Ама ја сакам и во маркетите да има, повеќе, the more the merrier . Како во Странција. #specialsnowflake
Сакам да кажам останав без зборови... Денес дознав дека една персона направила стрикно за мене профил тука на форумов, и привремено отварала за да ѕирне што, каде и како сум пишала... И сеа блеам онака у ѕид на празно и си велам па добро бе дали се луѓево нормални до каде можат да одат со нивната "љубопитност"....? Мизерно е бе!!! И шо као демек среќна е ако пишам дека ми е лошо?! Или па ќе ми ги дознае проблемите и маките? Господ нека им е напомош, само тоа ќе кажам
Случајно деновиве си гуглав и најдоа дека стартувала една многу убава балканска иницијатива. Оваа година не се вклучив, не знаев, но се надевам дека во 2024 ќе ја продолжат и ќе бидам дел од неа.
Леле немој со вакви текстови, да не почнам да ти набројувам кои се жени биле изневерени од Лејди Ди заменета со таа Камилестата, Џеки Кенеди ….
Знаеш шо ме копка од преѓе-има ли листа на изневерени селебрити мажи? И ќе продолжи да ме копка изгледа
E сеа па и ти, шо пробуваш да инсинуираш со вакви радикални феминстички реторики? Ете видиш како Џејсон уатс хис нејм експресно беше заменет со Хари Стајлс од Оливија Вајлд, ете сеа и Ариана Гранде го остави маж и за нов тој бој, ... кој друг, тоа е прво што ми паѓа на памет. Се мења светот, изедначува сакам да кажам... Во што тоа изедначува небитно, битно се менува... и изедначува.
Иначе озбилно шо се дешава во темата за состојбата со Коронаврирус, ако може некој да ми преведе? И има ли тој брод капетан? Или ова е психички пех и последици на дело од долгогодишни карантини, антисоцијали и такви ми ти ствари шо го спомнуваа психолозите? Арни сме дечки?