"Матичната ми е на одмор до крај на месец, а нема замена". Да почнеме да средуваме здравството од овие а?
Епа сега колку често му треба замена на доктор додека е на одмор или боледување. Одиш кај замената ако ти е итно, ако не си го чекаш твојот доктор. Законски мора да има.
Секогаш може да се промени матичниот лекар ако не е соодветен. Или пример нема земена. Доколку ми треба лекар си наоѓам нов матичен и готово.
Ви љубоморам за снегот. Ја тука ко друга држава да сум бе.. Ни снег не беше ова, одма се стопи. Снег било како не.. А не сум на ниско некое место, не знам зашо вака.. Улиците гланц чисти, едино на колите шо има. Ај, врне ваљда ќе наврне поише. Сакам малце да затрупа да се осети зимата во права смисла. Сто години немало. @Hisha највеќе на тебе и на Астери ви љубоморам. Уживајте во зимските лудории. @Billy Idol, а ти како вака у Русија или Украина?
Не се замара замената, мене на матичниот гинеколог замената ми кажа да си ја почекам да се врати од одмор, а 2x летоска беше баш кога ми требаше. Е сега на некои воопшто не им ни треба, ама на некои баш тој момент кога е на одмор им е итно.
Mnogu sum tazna, nervozna. Lugeto koi najmnogu gi sakam, lugeto za koi najmnogu se grizam me povreduvaat. Na sekakov nacin, emocionalen najmnogu. Sakam da stanam sebicna, sakam da ne mi e gajle za nisto. Sakam da sum Kako niv no nemozam.....I nemozam. Sekogas mislam, razmisluvam
Штотуку открив нов свет во категоријата музика, потточно во метал, а тоа е black metal... Слушнав неколку песни, и дефинитивно тие ќе бидат моите highlight на неделата. Мајка ми вели дека големи се шансите да сум психопат чим уживам во тие "сатанистички" песни, полни со дерење и врескање. Епа мила моја мајка, и психопат, и астронаут, и научник... Како и да ме наречеш, не заборавај, ти си мојот створотел.... Па сега види си сама натака
Сакам да кажам дека таква мрза ме фатило денес нешто првпат вака треба да усисавам а ме мрзи да мрднам од кревет незнам што да правам мрзливка сум денес ми е лош денот депресија некоја
Ја вариш брокулата и ја пасираш. Јас стаам 500гр. Додаваш 2 јајца, 2-3 лажици брашно и рендан кашкавал. И пржиш . Децата многу ми ги сакаат. И солче за вкус.
Може ли некој да ми објасни што е финтава со Џереми Ален Вајт и Calvin Klein рекламава и оти светот спобудале? Уште од фрижидер ми нема излезено.