Јас дефинитивно не сум за модернава дејтинг сцена. Сфаќам дека многу успешни љубовни приказни почнале онлајн, ама не можам да ги разберам маживе што буквално ми лајкнуваат секое стори или ставаат некоја смешна реакција. Што треба да направам јас, да паднам во несвест па да се залетам да им пишам прва? Уште кога ќе видам некој со профилна со жена и дете... Се прашувам дали има шанси да запознам некој органски и природно или да не се надевам многу на тоа.
Колку педерски шо пишуете у Сдк без цитирања, знаете колку пати ќе сум се заебела да изјадам гомна на некој?! Ок, ваљда затоа и пишуете таму... @Herrera, епа најверојатно ќе уведат дупло државјанство да зиаме, после 5 години, работа, стан, Б1 и интеграционен курс, али можда и неонацистиве ќе влезат у влада, па ќе не депортираат сите до трето колено назад шајзе ауслендери... Еве вака лаички, ваљда дочарав. Може некој да се убаци попаметен.
На другарка ми и цркна телефонот, доколку има некој што подарува нека ми пише. Не е битно ништо само важно е да може да се јави.
Дојдов само да кажам дека во Стокомак пак донесоа од предобриот путер со лук и магдонос и да ви препорачам да си земете додека има зошто е сериозно превкусен, го имам мачкано на леб, на ѓеврек, го иам ставано во пире, во тестенини, во палента, одговара со сè. Also, зошто Холивуд ја игнорира Маргот Роби? Минатата година и' преспаа на улогата во "Babylon", годинава не ја номинирале за оскар пак. "Barbie" е тапа, ама глумењето е и' топ.
Deutschland muss Meister sein, es gibt keine Kapitulation Одамна Германија нема освоено медал на големите мундијали, редно е. Со вчерашниот перфоманс особено во второто полувреме, има шанси за финале. Германија последниве натпревари и вчера ги игра во Ланксес Арена во Келн, а и до крај така ќе биде, и финалето исто. Во ЛШ исто таму се игра final four.
Ај батали зашо она не е номинирана, , него зашо они СЕ номинирани?! Филмот беше ок, нишо посебно. Нема ни шо да се глуми таму...
Ме загрижува колку луѓе, особено фитнес инструктори, доктори и нутриционисти абер немаат што е целулитот. Една минута е да отвориш да прочиташ мме.
Моментален сетап за навики: Во комбинација со дневничето мое... се осеќам незапирливо. Баш ме интересира како ќе терам.