Тренутно стање нације got me like https://story.hr/Celebrity/a284695/Severina-Vuckovic-digla-srednji-prst-i-opsovala.html
Кој јаде пастрмалија во Џерманија и ти па шо си чудна Адидас строго на Мамас е ..или шо го викат тамо АЈВЕРО
Ако муабет ви е да кажете дека сте иделе да земите трева и полицијата бркала некој и вие сте се уплашиле... Не знам шо да речам. Ако интересен муабет е да кажете како знаете мафијаши низ градот, па како живеете со нив, па како лежеше в затвор. Па, како праеле криминал, па не знам што. Ако вас ова ви е муабет и врв на достигнување. Пропали сте.
Од нивата ли? Или од подрумот? Што се рачуна за точна географска локација на ајварот? Ајварот нели словенски е? Ама па и Подравка го праи. Ти си девојче еден веома недефиниран објект (Се зезам, без никакви задни и остали намери)
Јас сум географска карта ама богами и ајварот ни е географски. Во три продавници тука во Германиите го иам најдено. И не било од каде туку - од мојот град. Гевгелиски пинџур.
Ајварот бил ГевгелИски пинџУр, малее Нц, ајвар од нивата на дедо ми само признавам, све друго е фалсификат Одам да го патентирам името сега, бидете така
Пушти ма од на дедо ти ајварот да го пробаме. Или не, поарно пушти го дедо ти со се нивата да ни прави ајвари и пинџури тука . Ќе пукнат душманите од мака ко ќе помирисат домашно ајварче мх, мх. Ќе треба дедо ти да го кријам во подрумот да не ми го земат.
Па ко давате пари за зелена енергија во Индија и сексуално образование во Мозамбик, ќе немате пиперки за ајвар домашен- што друго да кажам. Нивата од дедо ми овде ќе си ја донесам, само да смислам како преку толку граници
Абе остај тамо тие индијански џунгли, кажи како да напраиме бизнис со ајварот. Ќе го викаме На Дедо Ми Ајварот! Или Дедино Ајварче! Па и ако го преведеме на турски.... по по по. Ќе се потепат турците тука да си купат.
Ако треба да го сумирам првиот работен ден во стих ќе беше со teenagers scare the living shut out of me