А каков green flag е вака некој ко ќе нема проблем отворено да зборува, иронијата е што ќе ги смирам на крај и кума ќе бидам изгледа.
@MarigoldA Каков green flag, златна Марич, абе бриши таму, не си го троши времето Од целата ситуација, единственото зелено знаменце си ти. Тој дефинитивно не е, плиз
Абе види, ред флег би било кога мене би ме викал на кафе на пример, а нерасчистено со друга. Вака океј е, ако ништо друго знам дека нема намери со мене.
@MarigoldA Абе маж Нема расчистено со неа, а сепак тргнал со тебе да си пишува. И на пола пат до некаде ти кажал. Можам да се кладам дека ти кажал со надеж дека ти ќе впрегнеш поголеми сили и ќе се натпреваруваш за неговото внимание. Ама се зезнал Сепак, некоја за тој пола пат може да развие симпатии, а тој дотогаш да и го потрошил времето непотребно. Не си механичар да поправаш, а ако веќе му ги слушаш жалопојките, барем наплаќај од сеанса како психолог
Како и да е, ми се допадна способноста некој кога зборува за емоции макар и на пријателска основа да ти се отвора. За другово околу наплата ќе размислам
@MarigoldA твојава ситуација ме потсети на една моја случка... Имено, пред некој краток период бев на пропали дејт. Збориме ние нешто и типов почнува да се задлабочува во некои теми, сетоа тоа океј. На крај ми вели се чувстувам ко на психолог да сум, му велам зошто, јас целата прашалници. И пази сеа, зошто сум го слушала со внимание! Јас бев као океееееј.... Ако никој те нема слушано, тоа ее жално, трагично.... Муабетот ми беше, не е до нас, до нив е. Тоа што се понашаме нормално, ваљда не е нормално у ова време
@MarigoldA Сине да упалиш тоа Венерата у Водолија и да од*ебеш сВе фино лепо, нема време за вакви детски игрици и дечаци со нерасчистени ствари сами са собом и животом, убаво ти пиша Поли. @Polyincognito Еве и јас ќе ти се придружам и праќам вибрации ако треба, со мојата Венера у Водолија де. Стај се на прво место, чуј ти космичку сесру своју, мислам кога ако не сега побогу? Happy B-day babe!
Чек, со тебе бевме во ист ден родени, така? Палим, ама мојата венера во водолија на дизел е изгледа, зимно време тешко пали.