Не знам дали сте ја глеале серијава, али ако ви треба girl power, girl boss мадафака разонода, топло препорачуем. Акција, драма, романтика, пациенти, ПРЕКРАСНА анимација, све у едно бе.
Исто и на мене ми иде сликата на мито и корупција. И нема врска со тој случај. Не се нервирам, само ете ми е чудно како се најдов во постот. Али ок.
Ги не можам овие со англизми употребување во секое мислење,ама искрено,која е целта?!Имаме пребогат јазик.Не можеме доволно да се искажеме,или попаметни сме ?. Покажување непочит кон сопствениот јазик
А јеси се надао на ово? Иначе убаво шо спомна во Април има доста дешавки, што би се рекло нема што нема, уствари веќе се почнати. Ќе биде ова активна и променлива пролет. Исто дечки не ми пишвајте во ЛП, веќе имам пишано дека не читам натални, затоа и ја отворив темата, ако имате стриктни прашања. https://forum.femina.mk/threads/Сѐ-околу-астрологијата.34591/
@INNERBEAUTY Прочитав 'ретардирана' А може и не сум многу грешка со моето брзоплето читање И брее, наместо да ги сврти парите и да им каже сè најубаво, таа им вика не читала натални. Абе лажи таму, earn some Кажи дека си Видовита Танга
Немој да ми се извинуваш, зошто? Кринџ. Брејнсторм. Ивент. Таг. Воркараунд. Тајм менаџмент. Стрес рилиф. Значи пишуваш како се читаат на англиски, со македонски букви. Ете ги англицизмите.