Polaaako olabaj hormoni brate, si slusnal za zaebancija ? Poleka so frustrirackive nedovolno suptilni navredi
Еј, и смоки си купи џамбо пакет. Нема ништо лошо во тоа што си купила пиво и смоки чинам беа има седиште луѓе коишто ги почитуваат излагањата во петок и сабота навечер. Петка велам...браво!!! Многу убаво од нејзина страна. И јас си купив средства за чистење и си правев генералка вчера. За мерак... Некој сака да си ги угости пријателите и друштвото, некој да гледа "браќата Далтон"...и си беше размуаберила со продавачката...беше многу убава и привлечна во тој момент...
Да. Баш вчера починало 26 годишно дете, голман за Црна Гора. Завчера си уживало на одмор дојдено во Будва, вчера сабајле му се слошило и починало. Стварно жално.
Јас имам лименки пиво за евентуално гости ако ми дојдат... Мислам дека ми дојде и мене времето да се омажам. Вака читајќи ве по форумов како си купувате за вашето дете и го испраќате во градинка или на училиште мислам дека се пронајдов дека и јас и мене ми е дојдено времето да се скрасам со едно. Прво триесеттата година кога ќе се помине ги фаќа меракот жениве да ја негуваат кожата околу очите после четириесеттата, купуваат креми со вистинско злато а, после педесеттата користат само ноќна крема. И за ден и за ноќ. Шакира пејачката корусти од козметика серум за лице со витамин Ц и серум со витамин Е.
Ти олабави ги хормоните, најдобро ќе е мислам @Vikktorr си е во право со се што напиша, и го поддржувам во целост
Operirana od humor ili? I onaka predaleku zamina rabotata bez prichina ama jbg forum e sekoj moze da pisi so saka to e..
Se pravite deka nie pieme nafta...pa mora nekoj da ve napravi svesni. @Vikktorr mnogu ubavo vi napisa samo sto nekoi go razbraa gresno. Se e toa rezultat na nenacitanost i neobrazovanost, so cesen isklucok, bez nekogo da navredam.
Јас убаво знам зашто @Vikktorr е малкуцка фрустриран вака ама ќе го оставам сам да каже, јас ќе си поќутам
Сакам кога луѓето се искрени со мене. И искрени се само оние луѓе кои имаат храброст да го кажат нештото, па макар и болна вистина да е. Се останато е млака вода, те топло те ладно. Абе застани пред мене и кажи шо ти ја мачи бедната душичка, па терај си по патот. Ниту да ми го трошиш времето, ниту да ти сметам.
Следно очекувам анестезија за депилација да измислат. Штета што не постои анестезија за глава отварање и за мозок внатре да се тури.
@MarigoldA За ласерска деплација ставаат емла гел, што делува како анестезија за кожата. А во некои салони ставаат сличен крем и при депилација со восок. Кај нас не знам дали го има ова второто. Прво секако постои и тука
Денес е интернационалниот ден на татковците. Интрнационалниот ден на мајките е всушност во Мај. Иако ние го славиме/спојуваме со денот на жената(8ми Март)ама добро, бар го имаме. Мене лично ми се погодува со роденденот на татко ми, така што овој период секако ми ја има таа симболика. Ама пак зборот ми е, зошто сеуште немаме дали денес, дали евентуално друг датум за прославување на денот на таткото, ако веќе имаме за мајката? #мистериитенабалканот