Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Ја браниш државата што ги ослободила силувачите(facepalm)
    Не се криви мигрантите, крива е државата и законите.
    Логикава обратна ти е.

2. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Ах, среќа што преноќила таа викенд у затвор оти место да му го изренда или да го рокне тој Талибанецот, му пишала звинско еден на ВатсАп, иначе поеднинци никад немаше ташак да ги заболе оти 15 годишно девојче било силувано од 9 мажи, меѓу кои и Црногорец и Пољак, али грото муџахедини, а НЕ МЕЧКИ, у 4 НАВРАТИ у рок од неколку саати...

Од групи кои божем меѓу себе не се познавале, и на кои девојчето во видно лошо стање им приоѓало после секое силување, али не за да бара помош, него онака да се прошета.. И ни еднаш не се пожалила, побунила, спротиставила... Освен што на видеата според сведоци на ВатсАп што ги избришале пред да им ги земе Полиција, другачие личело...

Па уште и судијКАТА ја вреѓале оти е пацерка смрдлива, и и посакувале некој да ја силува, јадна она. Па да ја силувале, помалце у затвор ќе лежеле, него ли да и кажат што стока од чоек е. Памет за друг пут.
    Еден две години и кусур затвор, другиве факинг условна...
    И така, поарно 9 мечки жива да ме јадат, или па неофеминистки да ме бранат.

Last edited: Jun 26, 2024
  3. KateKane

KateKane Форумски идол

И мене многу ме потресе случајот. Многу ми е "интересно" во какви групи членуваат овие говедава, штом од допис разбрале и ја нападнале. Од различна етничка позадина се, од сосема различни држави.

Гарант имаат некоја јавна соба или се во некоја група со проституција. Место да отворат истрага, овие ги пуштиле.

А за прашњето за мечка или маж не ми спомнувај пак, уште живците си ги кинам коа ќе ми текне дека во темана курот ми го потекоа за тоа не сите мажи.

Еве ја ситуацијата, да се сретнеш сама (во карантин коа бевме се десило ова) со мечка или маж, веднаш се гледа кој може да те повреди повеќе.

Па и тоа цајканите бре глупи, гледаш дека само ќе го пуштиш девојче од 15 години, во град каде не е безбедно и се шетаат луѓе што не ги фаќа закон. Однеси ја во полициска кола до дома, и тие би ги казнила јас, ебате тоа малоумните ебате.

А за судијката секоја чест, ист калибар од оние што не убедуваа во темата дека параноични сме биле. Хк, пу.

Dentina and Polyincognito like this.
  4. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Не сте параноични.
    Туку Мизандријата ви е проблем,од некоја причина ги мразите сите мажи, затоа и генерализирате.
    Е Да за среќа, не патиме сите од истото, па не сметаме дека сите мажи се ни силувачи ни убијци,туку нормални луѓе.
    Одредени се, не се сите.
    Па уште заклучува (facepalm)дека судијката била иста со тие оносно нас кои не правиме генерализација(facepalm)

И оваа тема за законски ослободени силувачи нема врска со темата со мечката што ти го пукнале к**от што го немаш, а и пукна со таа феми глупа мечка ситуација.

Bratot, Mrs. right, Vikktorr and 2 others like this.
  5. KateKane

KateKane Форумски идол

Дај бе блокирај ме више аман.
    Аеее.

staycalm, Angie1432, Gosh and 2 others like this.
  6. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Зошто да те блокирам?
    Како инаку ќе ти ги читам хард кор феминглупостите:rofl:

Космонаут likes this.
  7. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Истите феминистки што разбираат зашто би одбрале мечка пред маж, ќе ве осудат кога би одбрале мечка пред некој Авганистанец или Иранец.:)
    Али оЌе.
    Огромен проблем е толерирањето на источни племиња, па и нивно пикање под феминизмот па нешто мигранти, па малцинства ау пау

Оти само тие белците силуваат нели.
    Од Хелсиншки ги бранеа Лев Тахор, секташка група позната по киднапирање, силување деца и инцест. Така да.

Касија and Gosh like this.
  8. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

KateKane likes this.
  9. Realist1

Realist1 Популарен член

Овој си ја има мувата на капата ама он ако а невестата немој да направи нешто па нема да издржи од мака типов. Каков нарцисист е у прашање жал ми е за невестичката

Dentina and Feminka22 like this.
  10. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Хмммм, која причина би можело да биде... I guess we'll never know...

Иначе, шо имаш ти против мизандријата? Умрел некој од неа?

11. јolene

јolene Популарен член

Толку многу ми се лоши од светот во кој живееме. Нема крај значи. Вести ми е страв да читам.

Gosh, Dentina, Ugly Duckling and 5 others like this.
  12. KateKane

KateKane Форумски идол

Така е Косми, јас глупа сум, жените што се плашат кога се сами од мажи немаат страв туку мизандрија, судијката е топ, ситуацијава не е хорор и не треба да се збори за неа оти боже пази да не се навреди некој маж, све си е тамам, жените се безбедни.

Пролив.

13. Cosmi

Cosmi Форумски идол

:drunk:Кој тоа го рече дека не е хорор или дека судијката/законот е топ?!
    Ова си правиш филмови некои ти или што?
    Да не се навреди некој маж :o?!
    Ова и на твоите блиски мажи им велиш дека се сите силувачи и убијци?
    Намали со генерализација.

@Gosh
    Од мизандрија никој не умрел ама па од не многу болести се умира потешко е да живееш со нив.
    Или да функционира едно друштво полно со жени кои мразат мажи и мажи кои мразат жени.

Realist1, Vikktorr and Stark like this.
  14. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Е да, али за разлика од мизандријата, од мажи се умира, и полесно е да живееш без нив...

И еве до ден денес општеството функционира така што мажи мразат жени, зашо не би функционирало и обратно?

Srckata28 and Adidas888 like this.
  15. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Прекрасен ден да го шернам твитов. :l:

Screenshot_20240626_174636_Gallery.jpg

Snow-Star, crimson, Angie1432 and 4 others like this.
  16. Realist1

Realist1 Популарен член

Гош де бе излади, ако некој те повредил не треба сите да патиме ради него.

17. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Епа тоа е проблемот со вас мажите, што немате морални вредности и начела. Ако тебе некој маж не те силувал пример, немаш зашто да размислуваш на таа тема, а па уште помалце да мразиш мажи.
    А и тоа нормално е де...

За разлика од тебе, мене не ми треба маж да ме силува, да ме тепа, да ме продава, да ми ги силува децата, да силува животни, па дури потоа јас да развијам некоја емпатија и да почнам да размислувам на овие теми, да ми се гадат, па и да мразам мажи.

Иначе, не знам дали сте приметиле, не мрзиме геј мажи. Се прашувам зашо? Хммм...

И никогаш нема да оладам на овие теми, барем се додека не престанете да ги правите работите погоре спомнати, ма да за жал попрво испод земја ќе се оладам него ли тоа да се деси.

И не глеам дека нешо баш патите, него сте дошле да ладите ташаци и по можност да ебнете нешо на форумов. И наравно да серете на женски форум коа жени серат против работите што ги правите. Ако не ти се свиѓа шо пишуем, увек моеш да ме заобиколиш.

Ма да, еве ми ти, да не си ја мачиш душичката со женски срања...

crimson, Dentina, Feminka22 and 6 others like this.
  18. Јас таа

Јас таа Истакнат член

Никаде не напишав дека не се ангелчиња и слично, само некои луѓе си ги прекинуваат односите со партнерот поради деца. Искрено мене ми е безсмислено дете што разбира се да спие со мајка му, а маж и да спие во друга соба и да си има друг живот.

Дете - детска
    Родители - спална

Искрено не можам да сфатам како имаат интимност двајца кога детето кое разбира се спие со мајка му?

Anyshka likes this.
  19. Јас таа

Јас таа Истакнат член

Колешки над 42/3 години толку многу срамно и трагично ја доживуваат менструацијата мислиш за некој грев зборат.

"ми дојде тетката"
    "Имам гостинка, ќе поседе неколку дена"
    "Дојде дада"
    "Доцне превозот овој месец"

bro what the f изрази се како нормален човек какви тетки, баби и дади.

И бараш улошк и цела црвенее, потонува во земја, гледа 5 пати околку дали некој слушнал. Ваде чанта и во 3246 прегратки во ќесенце, па во ташниче ти ја дава под биро. :|:|:|:|:|

20. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Мене ми се одвратни јер нема прилика да не се пофалат дека они се геј, они не манијачат жени, они се поразлични, они се супер, они се фини мажи итнитн

Feminka22 and Srckata28 like this.