Аман, не ја остави на раат членката. Тоа што на некој му е убаво што залади, значи само за тоа му е пошо пекол не се трпи. Никој нормален не се радува на штети. А, ти оти се радуваш на пеколот? Ради пеколот амбулантни возила на секој саат беа на улициве. На луѓе им се лошеше, паѓаа во несвест.
Види, на крајот од денот секој има различно мислење. Ако за тебе е во тед децата да ти спијат меѓу тебе и маж ти, а вас кога ќе ви се присака да одите во вц на шоља да се е*те или во кујна, супер. Сметам дека и покрај деца мажот и жената треба да си спијат во спална, а децата посебно во друга соба (до кај 7-8 месеци ок и во иста соба на друг кревет). Познавам тон луѓе кои си живеат одвоен живот бидејќи детето се навикнало на мајката и на 3/4 ако сакаш од земја трескај се ама нема да сака да спие само. Подобро е да се научи додека не разбира и да сфати дека тоа е правилно. Но, пак ќе кажам. Секој си има свое мислење.
Девет месеци е веќе големо? Не сум против да спие во свое креветче, но на таа возраст, мене ми е загрижувачки како некој би сакал бебето да го стави да спие во друга соба. Докажано е научно дека спиењето на бебето во иста соба, го намалува значително ризикот од СИДС. Така да, ако двете ги измериш, интима во сопствена соба и безбедност на бебето, самата одговори си, што е поважно и подобро.
Дали може и двете? Озбилен сум со прашањево. Не знам како им е на паровите во брак и дали се интимни кога е бебе во иста соба, во креветче?
Големо и е затоа што нема свое дете. Истото го знам и го чувствувам како мајка дека сигурноста е мн битна за психичката состојба на бебето за нервниот систем и така на така.
Зависи, првите месеци, жената се опоравува од пораѓајот, почесто е да нема никакво либидо. Плус неспиење, премор, кај двајцата, има огромно влијание врз желбата за односи. Понатака, зависи од самиот себе и партнерката. Не дека ако спие бебето во иста соба, не може да имаш односи. Како ќе се чувствувате попријатно.
Мигрена Ден два пред да добијам, хормони Жешко од времево надвор Синусиве ме болат од шо ми дуваше вентилатор у фаца Но.....едно големо НО Да продолжеме во духот на фудбалот и на највеселите фанови од Холандија Само да си ги поздравам @quattro и @Billy Idol кои имаат спортски дух и во нивните постови се осеќа тоа. И уште еден специјален поздрав до @Dentina , значи алал вера , весела нација, нема збор , а не ко немциве арогантни. Еххх Холандија , колку и да е напнат човек, се расположува со позитивни луѓе. Браво, секоја чест.
Фала на поздравот! Поздрав до тебе и до цел Дојчланд, поздрав и до другите означени, до спортската редакција Овие денови пауза од Европското. Некако се навикнав и сега дека два дена нема и како досадно да е хаха. Едвај чекам утре да дојди и да продолжи возбудата, особено да ја слушнам италијанската химна и германската. Холанѓаниве се закон од навивачи, особено пред натпреварите а ремиксов како им се погоди топ Oranjeeee (цвеќево да асоцира на Холандија ) Иначе со лесно и побрзо пребродување на вашите женски маки и проблеми!
Ista Ista situacija imav.Bev na predavanje ni go drzese Hrvat-se super si e covekot.Noooo koj mi e kriv mene sto ne znam Hrvatski.Pa bev ko Anzelko koga se so Anzelka na granica
Да се само цитирам Апсурдно ми е стварно, на ваков мирен премирен народ да има тродупло поќе полицајци. Шо е муабето? Шо работат? Колку души казни пишат? Кој дојде да не нападни па да се браниме алоо никој ни не бара ни не сака
Зошто ми е избришан коментарот што го пишав прееска во темава? Едит: Последно време темава е "Препукувај се" и "Дојди и цитирај ги/надоврзи се на сите", наместо да прочиташ фино некое мислење. За тоа ми беше коментарот, без многу објаснување и филозофија.
Забраздивме како нација ептен. Сите сте полуделе. Ме чепне ли некој психопат само. Мамицата ваша ретардирана
Истово секој ден го мислам. Збеснато е затоа што знаат дека лесно ќе се извлечат со денешните закони и нежен третман на злосторници. Садистички гнасен свет
Не знам шо да кажам. Не сфаќам како работат нечиви мозоци. Spoiler: Мјау ме тргигерна да пишам видеото кај шо фрлаат кучиња у вода. Ќе ги задавам со голи раце бе. Секој втор више е или мрднат или врши насилство.