Ќе дојдат во Македонија, ќе пробаат македонска храна и во Рајот се. Магија!!! Штета што сме сиромашен народ и не можеме да уживаме во животот како што треба. Шлапка и мљацка братов скроз се изгуби во времето и просторот.
Носење наочари за сонце стаени на глава у канцеларија треба да се забрани. Или поќе се диже самодоверба. Не ја сфаќам поентата да ти е дозволено само вода да пиеш на биро, а очила за сонце смееш да стаиш на глава. И допрва ќе плачете за вработени. Имало Господ, што се сапсив.
Epa koa ke trcish cel den nagore nadole,od edna vo druga banka i kancelarija,ke zaboravish i oti na glava si gi stavila. Jas i gi barav kaj mi se,dodeka koleskata ne mi kaza deka mi se na glava
Ова беше константо забележано кај 3 вработени од кои едната девојка. И уште си се гледаше на огледалце како убаво и стојат и така по цели денови си работи. Твоето е прифатливо. На секој така можи да му се случи, ама ти ПОСТОЈАНО да си ги носеш на глава?!
Многу сакам смоки. Обожавам што се fluffy и лесни и обожавам како се топат во уста. Обожавам што кога имам крејвинг за нешто баш солено нема подобар избор од смоки. Најдобри грицки ever.
Коа ќе тргне нешто наопаку, трганато е у пичку материну веќе Не , не може само една работа да те спотера, и само на тоа да остане туку едно си повлекува друго па трето па петто у курац нека иде све раат да не е чоек
Среќен роденден на најпрекрасната и најразбраната личност што сум ја сретнал, личност што знае да сака
Сдк дека јас сум најлудата и најоткачената личност што направив триста глупости и бељи у рок од една недела и тек денес дишам длабоко за да се одморам од глупостите
Му се појавив на мојот бивши и го пореметив зашо сум луда тропам глупости дури и еднаш несакајќи го испровоцирав а вториот пат бев со намера да го чепнам и го извадив од памет шо немислев дека дотолку ќе го трогне тоа, дефинитивно уште е болен. Лелее немате поим коа скрена каков беше Ноо он е бетер од мене што цел живот ме следи и сме као Бони и Клајд Нема везе му објаснив се ќе се среди ма да, ми беше многу жал му се извинив а замислете само се зезав Значи дотолку можам јас да излудам човек А он огон љубоморен да ти бил сеуште а мислев можеби и не му значам нема да се замара повеќе ама ете тесттт му мавнав Знае дека сум луда но знае и дека го сакам и ради тоа и неможе да ме преболи никад
Точно навреме, ко навиена. #вохармонијасоприродата #ибидодалаиуниверзумот Добро Утро, Добри Луѓе (само добрите aма) имајте убав и исполнет ден и викенд!
Најчесто се критикува балканскиот менталитет , во ред , заникаде сме како народ на тоа поле што се мешаме у туѓ живот и сме експерти на секое поле....НО , морам јавно да признаам дека македонците и општо балканците сме ДАЛЕКУУУУУ поинтелигентни од европејците. Нашиот народ е работоспособен, издржлив, снаодлив и животот го научил на многу работи, така да начинот на кој размислуваме е далеку подобар за разлика еве ќе ги земам од германците. Види што се дешава : вчера бевме да пазаруваме и како и секогаш ја паркираме колата надвор оти зградата нема гаражи, таква им е политиката во овој град , на секој надвор му стои местото. И човече му текнало на ГЕРМАНЕЦОТ глуп, лелле има у секој пост да потенцирам колку глупа нација се германците да стави сабајле знак за забрането паркирање оти ќе се селел некој и колата е земена со шлепер. Арно ама германец глуп , ти не знаеш дека Херера купила камери во колата и е снимано вчерашна дата во колку саат е паркирано и дека НЕМА никаков знак бе германец глуп ко тапа бе мочко , нема што да ми ги киниш нервите да ти ебам простиот германец кој се вади на зборовите, ама имаше ставено знак уште од вчера , затоа ви е земена колата со шлепер. Еве ти ги камерите, отвори и УМРИ од што си глуп, се е снимано цел простор, каде гледаш ти знак да ти ебам глупиот. Лелеле ако умрам некогаш ќе биде од ПРОСТИ ЛУЃЕ. На нерва ми оди се што е глупо, што не знае да се организира, да извести на време , уфффф човече