Замислете колку ќе беше подобар форумов да имаше задолжителен психолошки тест при регистрација на кориснички профил.
Зошто не постои уште еден близнак форум на феминава само за мажи? Нема со кого да коментирам спорт, јас и да отворам некоја тема за некој турнир кој обожавам да го гледам, знам дека ќе остане празна.
Насилен? Не можеш да искажеш мислење за турнирот ли? Кој што бара, ќе најде- рекле старите. Продолжи да бараш.
Леле, кај виде навреда- скроз сум кул и зен и све. Сдк линкот од јога од Братот во букмарк ќе си го стаам, само шо гледав се изрелаксирав стооо. И кичмата помалку ме боли веќе
Добра е, ама СПОРЕД МЕНЕ не доволно добра, некако многу алишта , а треба кожата да ни диши Да сибеш векот, си ме насмеал , како ти текна, ете видиш ќе се најде за секој по нешто
Не ми е страв да бидам видена бидејќи сум свесно, намерно и посветено автентична, немам потреба ни да глумам, ни да се кријам, ни да се смалувам за да не "зафаќам премногу простор". Понеделнички поздрав, имајте убава позитивна недела, стандардно не заборавајте да пиете доволно вода пошо и оваа недела ќе биде пеколно жешка!
Решаваш еднаш да се почастиш со нешто нездраво и си викаш ај еден помфрит ќе земам. И наоѓаш некоја помалку или повеќе позната сендвичара и батето те гледа чудно кога му викаш дека сакаш само помфрит, па уште коа викаш мал, дамла го фаќа. Па на крај ти дава оноа картонското со две компирчиња внатре шо кошта ѓаол ипол и пази, за сосови треба да си доплатиш да ти стави. Па го земаш и си излегуваш ко попарен и ти се одмилува и јадење и све. Абе стара сум или некогаш сосема нормално беше да земеш само помфрит, и тоа да те најаде барем, а кошташе џабе?
Јас на фризер еднаш бев и завршува нели фризеркава и ко шо расчистува, мене ми ѕвони телефон. И кревам и викам Да да, завршив, еве да наплатам и излегувам. Женава фати да се кикоти
Добар ден. Каде е отиден светот ? Колегата до мене решил да купи телефон. И јас коментирам дека воопшто не чувам телефони и сум несмасна и затоа не купувам скапи. Добив одговор: Јас сакам кога ќе влезам во кафич да ме гледаат сите . И го гледам само и викам ако купуваш само за тоа дефинитивно си имаш погрешна перцепција за живот. И ми вика како па да не ти не гледаш? Му викам ниту следам што е најскапо ниту ме интересира како што гледаш. Ми вика така ти мислиш. Му викам не , не мислам. Ако мислиш дека сите ќе те гледаат заради мобилниот и дека ќе најдеш некоја заради тоа замисли ако немаш пари тие веќе нема да бидат со тебе. Не одговори ништо. Уште сум запрепастена. Не дека нема такви ама дека баш со таков седам во канцеларија еве не ми се верува. Трошете пари за купување на луксузни добра зошто со таков мозок може само за такви ствари да ве гледаат за друго на жал не.
Не не интерисира спорт на нас, не ни е занимљиво да гледаме 10 мажи како трчаат по топка . Тука само за пелени дискутираме. Арно ти кажале, или на жолтиот форум да ојш или пред маалската продавница да си ја пробаш среќата