Значи ај шо ми праќаат на Инста фејк да им бидам бренд абасадор, само да си платам достава за производите, ај... Ај шо од дрољасти профили ми праќаат пораки со линкови од порничи или шо ти ја знам, ај... Али да ми каеше некој дека ќе дочекам да ми прати некој порака дека пуштал спам пораки по ниски цени, па да му пишам ако сакам да се рекламирам ко Инста дроља, епа мој мој, преку мој.
Абе како можи, во КАМ, кога имаат производи на акција, задолжително некои да не им се во систем внесени и да ги наплаќаат по редовна цена?! Од инспекции глава да не кренат, само така треба изгледа.
Редно време е, покрај лајкот, да се стават реакции на мислења на форумов. Некои мислења стварно заслужуваат реакција, а тоа не е лајк.
Ама така ќе е глупо, мислења што не заслужуваат внимание ќе добиваат чоече со смеење кое не го заслужуваат, ко на фејсбук што прават.
Преку инстаграмов дознав дека по американа и во Британија имало луѓе што миеле садови така што само ги поминуваат со сунѓер и сјај и не ги плакнат туку така сосе пена ги ставаат да се цедат. По сѐ, изгледа само ние на Балкан знаеме домаќини да бидеме
Не можам да ги разберам луѓето што стануваат од спиење и одлучуваат дека денес ќе им го расипат денот на сите. Се будат со омраза. И да, постојат.
Имав таква другарка, што сама ми кажа дека секој ден ко ќе стани мора да се кара со некој. И со сите на работа ќе се испокара. Не ме чуди.
Стресот што го осеќам кога мајка ми гугла нешто и го отвара првиот резултат кој е.. тема на фемина. Па ја гледам како скрола.
Две години истите циганки у Италија по Инстаграм ги има као крадат, сите снимаат, никој да фати да ги претепа до крв мочање, да им искрши и раце и нозе, па после нека просат ко поштена раја.
Ич не ми се допаѓа овој тренд со пуштање на коса под мишки и општо по цело тело оставање на толку влакна.. Значи носи бикини, и од сите страни коса има и искочила, под мишки коса исто пуштена како на главата долга, и тоа се млади девојки.. Кажете ме заостаната, ама мене тој тренд ич не ми се допаѓа, грозно ми изгледа.
Грозно е, одвратно е. И ако некој е заостанат во врска со ова, они се тоа, шо си дозволуваат така да идат. Тренд било бе.. Трендовите најчесто се глупи работи, така да.. Им одговара нив, ајде тренд е и да се вадат на тоа, а реално ги мрзи да се средат. На плажа така да си дозволиш да идеш несреден, и не само на плажа туку кај и да си, и мене грдо ми е многу. Природни да сме, да ама не вака, до волку не. Поарно да ги немавме влакната по телото, не знам шо постојат, слободно можело и да ги неаме. Ги мразам. Проклето, ги иам и брзо растат. И на машко гадно е некој така ко мајмун обраснат, не викам да се депилира и мазен да е, ама премногу неуредно изгледа со влакништа цел, по раце, нозе, гради. Апропо муабетов, од третмани можеби единствено ласерска епилација би направила некад, ама да гарантираат дека нема да се појават. Spoiler А од операции онакви за затегање, дефинитвно липосукција на стомак. Ова многу би сакала.