Диазепам + дорета е единствено нешто што ми помага при јаки главоболки, ама баш јаки до повраќање. Ама и двете се на рецепт и посебно доретата е многу јак лек.
Скорото го препознав еден лик овде од мојот град. Визрасен, женет. Едно дете има и другото на пат. Секако овде е слободен дечко што сака секс во тројки. Другарка му пиша од кај неа на фемина и разменија инстаграм. Нормално, лажен. Дали ви се верува дека човекот дома со дете и жена со стомак до уста што во секој момент ќе се породи одеше до вц да си слика полов орган? Седеше таму по 30-40 мин? Не спиеше со неа во спална туку демек као филм ќе гледал во друга соба само за да си пишува со надеж дека ќе добие пичка на крај? Гнасно.
Абе тоа е се од реума, цело лето ок беб и сега кога залади почна црло тело да ме боли, посебно грбот на едно место погоре кај плешката. Некогаш и грч ме фаќа тамо и цела се парализирам. Ако знаеш ти некој лек за реума кажувај
Jas se olcnav v teretana imam pisuvano ovde, eden kiroprakticar me.opraj. ama sea me stegna na rabota eve od sedenje..
Старк ова ти е знак дека треба пак овој киропрактичаров да го посетиш. Млад си бе за реума, 30ка сеа фати.
Од сообраќајна некултура на денот ќе ги издвојам оние што минат пешачки на јебен точак. Минам на рекорд денес и нормално по 10тина души од двете страни и една типка оти ја мрзеше од точак да се симне, гледаш едвај се пробива меѓу луѓе, па ти тука праиш некои новиизмислени движења дур минеш да не те акне со точакот. Па уште ти превртува очи оти демек се буташ у неа. Симни се од точак мме, ќе се отепаш и сама и некој друг
А можда му е знак да почне јога или нешто слично, место да се вештери А реума се докажува медицински.
Смешни ми се девојките кога ќе имаат помалце лајкови на слика на инстаграм од очекуваното го кријат бројот на лајкови на тие слики. Не се срамете, знаеме, се дешава и тоа
Колку женско може да си го погази последниот грам гордост поради маж е доказ жената на Хајри во девојката од прозорецот. Тажно
Ами на млади години ка ти викаа оди пии дрогирај се како сите нормални деца ти со гола половина на цементото седеше е сеа боли е ќе боли
Луѓе, страв ме фати од себеси. Пошто еден мн ме повреди, го имав колнето со " Господ да те казни" и по некое време ко се видовме ми кажа дека го каснало куче и дрво му паднало на нога. Друг, исто така, заврши на болница. И двајцата ми рекоа дека сум ги коленела. ........ Шубе ми е....