Абе заебавајте се вие, ама она една плата ќе извади во 1 саат од тоа шо ќе објави слика од усмрдено стапало ( не ми се верува на шо се палат мажите) , а ние треба да ринтаме цел месец за тие пари
Ѝ пишале дела нема да ѝ одговорат пошо е она анонимна, а тие шо ќе одг не се Еве Моника и Теодора Мартиновска може да ѝ даат совет, Дијана Ог
Чекај не се сликаат голи на тоа? Сакаш да кажеш дека некоја будала плаќа за слика од стапало само? Ох до кај отишол светов. Следно апокалипса што е можно поскоро.
Od kade ti gi znaes ovie momi ja do sea ne gi znaev golema razlikata samo Megju Teodora 4$ mesečno i Dijana 30$ mesečno
Не некоја, туку милиони будали . За извалкано стапало човече, да има црно под нозете, за тоа даваат пари и дркат на него. На сликата де.
Испод част им е да рмбаат поштено. Ради тоа никогаш нема да се чувствуваат душевно исполнети и ги јаде немир.
Што збориш, уште на прљаво...ау ништо тогаш ако не дојде апокалипсава, само да се здеси гасете интернетот и се ќе си е супер по старо. Озбилно за вакви с*рања плаќаат не една, пуно будали? Епа стварно не е болест све што боли у пм...ај да не китам со уште изрази.
За трилечиња знам само дека може да си ја купиш карамелана што се става горе и не ти требаат три врсти млеко, обично битолско или алпско ти е доволно. За јајцата не знам, ти кажав само тоа што сум успеал да запамтам што имаат кажувано мајка ми и сестра ми
Со должна почит на сите што си имаат голем двор, си имаат време и си сакаат да си направат ајвар.. Ама човече, во денешно време, кога имаме свежи пиперки низ цела година, кога скоро никој не јаде повеќе од три тегли ајвар во цела година поради ниската нутритивна вредност и разно разни режими на исхрана, да губам време да правам ајвар неколку дена, да се малтретирам, наместо да си купам три тегли па еве и нека не е од маркет, има на пазар домашен ајвар да си купиш неколку тегли, ми е небулозно.. Еве и јас јадам ајвар, сакам домашен ајвар, ама не ми вреди малтретирање, ќе одам на пазар ќе си купам домашен ајвар неколку тегли и тоа е тоа..