Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. sino.o.oka

sino.o.oka Истакнат член

Само јас можам да изедам три лажици мед и да се замислам за уште една... Абе ко наркоман за благо сум.

Realist1 likes this.
  2. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Тенкс ама истава ја имав и одеднаш ги снема сите песни од плејлистите, нови песни не пушта, ми бара апдејтс а не ги прифаќа.
    Може нешто и до телефонот ми е, не знам.

3. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Како Вини Пу

sino.o.oka likes this.
  4. quattro

quattro Популарен член

Среќен 8 Март на сите дами, девојки и жени!

Вие сте столбот, двигателот и основата на опшеството во кое живееме сите ние.
    Како што од секогаш сте биле храбри, истрајни, борбени, бидете и сега и секогаш и останeте горди на себе!

Нека ви е честит денешниот празничен ден, симболот на вашиот труд, амбиции, сила и љубов.

Бидете неизмерно среќни, радосни, почитувани и сакани, но не само денес туку и секогаш! :f::*::hug:
    8-mart.jpg

sj *O*, SummerGirl, Miss666 and 8 others like this.
  5. Alek90

Alek90 Истакнат член

Имај на ум дека тие што свиркаат и нервозно претицуваат се кретени, а не дека твоето возење е лошо

Miss666, Amellie13 and Mrs. right like this.
  6. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Среќен 8 Март на сите госпоѓи, жени, девојки, девојчиња, девојчици, девојченца и секое женско на форумов. Да сте ми здрави, живи и среќни. :f::hug:

thumb.social.IMG_0229.jpeg

7. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Среќен 8-ми Март! Нека овој ден биде исполнет со радост, почит и убави моменти. Вие заслужувате сѐ најдобро, секој ден :f:

8. lilisroses

lilisroses Активен член

Кај сите е така што имаат мод од спотифај, пред некој ден и кај мене се случи така :( Пробав дури и со vpn и ништо не успеа. Морав да го симнам оригиналниот од плеј стор и мислам дека уште малце ќе полудам од рекламите

9. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

За денов прво ќе си го цитирам истото од лани.
    Во 2025 *
    И Славициве ќе искоментираат "а sto barala doma da mu ide, pa kje ja siluva normalno", па на ќерките ќе им речат тИ нЕ сИ ЖеНа, и нема да им честитаат, па ќе отидат у кафана да се изнапијат ко стоки и така ќе речат еве за празникот прославивме.
    Среќен нека е, јбг.

sj *O*, senjorita-v, eliesaab and 4 others like this.
  10. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

11. JustBeautiful

JustBeautiful Популарен член

Денес правам 14 години на форумов, баш симболичен датум :) Иако последниве години го користам повеќе, сепак сум пораснала тука :)
    Среќен празник, секогаш верувајте во себе, бидете храбри, исполнети, среќни, сакани и не се задоволувајте со помалку отколку што заслужувате! :)

12. DS10

DS10 Истакнат член

Ај и да си поминам по редот, да не ми замерат феминки:D

8-ми Март нека биде потсетник за сета сила, љубов и мудрост што жените ја носат во светот. Ви посакувам многу среќа, успех и моменти исполнети со љубов и почит. Нека секој ден ви биде исполнет со радост и гордост за сè што сте и што постигнувате.
    Ви посакувам среќен 8-ми Март со моето омилено видео:rofl:
    "Најголем дел самохрани мајки се жени"
    "8 март не е празник на жената, не е празник на мајката туку на сите жени во светот"
    "Нема да ги делиме жените по родова структура, а најмалце по пол"

sj *O*, M&M, SummerGirl and 1 other person like this.
  13. hermosa

hermosa Популарен член

Среќен осми март на сите дами Messenger_creation_1DD91F12-775A-4A01-A398-5A54FF437859.jpeg

14. staycalm

staycalm Форумски идол

Среќен 8 Март. :l:
    Нека родовиот јаз исчезне!

619WUIMhitL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

15. staycalm

staycalm Форумски идол

Пишете ми пп тие што ви треба, ќе ви пратам модиран апк што работи.

16. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

Среќен 8 Март. :f:
    Screenshot_2025-03-08-18-57-23-661_com.instagram.android-edit.jpg Screenshot_2025-03-08-18-57-34-218_com.instagram.android-edit.jpg Screenshot_2025-03-08-18-57-44-745_com.instagram.android-edit.jpg

17. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Ах, 8ми Март... Па уште и на форумов, кои трагикомедии...

Додека феминистките и феминистите честитаат во темата каде никој не може да ги цитира, локалните nice guys распалија со патетики, само да им останат шансите средно до скоро високо да ебнат ( или да продолжат) нешо од форумов.

Немит везе шо истите НИКАД на овој ЖЕНСКИ форум ФЕМИНА не зуцнале на ниедна тема поврзана со проблемите на жената како насилство и дискриминација.
    Али затоа први се да доаѓаат во сериозни теми демек на шала да ги проповедаат нивните балканско шовинистички мислења. Или да кажуваат цитирам дека и ние сме барале многу феминизам, па кај го има тоа, бога ти.
    Али, ок, треба само да одиме у Политика и да видиме кои се нивните ставови и политички уверувања, каде се лигават по силувачи, педофили, воени злосторници, психопати и социопати.

Али нека не си ласкаат, нишо посебно. Исти се као вечината примитивни Балканчишта, за неколку степени испод Западњациве, а изнад Муџахединине.

На крају краева, не сите мужи се исти, али сите мужи се мужи. Свака част на статистичките грешки.

А сеа, 8ми март.

Ви посакувам да ви се отворат очите и чакрите, шестото чуло, и со вакви мажи ДА НЕ ОПШТИТЕ. Да ги ликвидирате општествено, се додека не почнат да ве есапат за луѓе, а не за жени, нежни, мили, кутри, сакати, греота, бљак. А се до тогаш и да ги ликвидирате генетски.

Ви посакувам да учите да се заштитувате, да имате глас, да не се предавате, да не зборите дека не сте феминистки, оти да не беше феминизмот немаше на форумов да смеете да пишувате, а камо ли да зборите. Исто како во Авганистан де.

Или исто како што следува во Америка, каде можно е да им се одземе правото на глас на избори на 69 милиони жени, само срочено со други зборови. Каде докторка ја судат оти извршила абортус кај 12 годишно дете, каде жени се принудени да си ги раѓаат по природен пат мртвите деца кои ги носат во нив со недели, каде ќе се лежи затвор ако си имала спонтан оти си трчала, летала во авион или јадела суши...

Па што ондак не чека нас... Ко што кажа една жена попаметна од мене, на мажите робството не им чини, само коа они се у прашање. Нас, као и увек, кој не врти.

Пазете се, чувајте се, доаѓаат тешки времиња. Овие мажи што цркаат за војна, ќе одат и ќе умрат... А жените, жените ќе молат да бидат убиени.

Среќен 8ми Март, што и да е тоа денес, во 21 век.

18. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

И по џебот да ги удрите :!:

Среќен 8ми март и на тебе! :*

19. sino.o.oka

sino.o.oka Истакнат член

Луѓе мои, денес апсолутно ништо ништо корисно не направив. Цел ден, од кревет на тераса и обратно. Сметам дека секој треба си даде ден за 'ништо' правење, дури тогаш разбереме колку многу нешта правиме без да бидеме свесни. Во ова време на брзање и те како е битен физичкиот па и менталниот одмор.

eliesaab and lovemmee like this.
  20. Geronimo

Geronimo Истакнат член

Сдк.... Среќа некоја што форумов крепи све, па еве и мене. Многупати се запрашувам "добро бе, глуп сум што дозволувам на гла да ми се качуваат?" И после си викам... Уствари, да бе, ГЛУП си....

П.с. честит 8ми март....